vücudu kasla doldurmakla güç kazanmak aynı şey değil şahsen, güçten kastınız spesifik olarak nedir? Keza vücudunu kasla dolduran insanlar sırtını bike kaşıyamıyor. Gökalaf yatağa nefes almasına yardımcı olacak makineler ile rahat uyku çekebiliyor.Şaka bir yana aslında maksimum kas kazanmaya çalışıyorum önemli olan estetik yerine vücudu maksimum doldurmak ve güçlenmek bir nevi gökalaf gibi olmak istiyorum tabii bunun için ilaç kullanmak gerek ama 2 yıl naturalden sonra karar veririm ama dediğim gibi hedefimi anlatabilmişimdir ağır sağlamdan 2 tane program var sizce hangisi daha iyi olur? Linkleri koydum yoksa pl veya 5x5 mi yapayım ayrıyeten şu program iyidir diyorsanız oda olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Join SWOLE Hipertrofi Programı series by Ağırsağlam Fitness
SWOLE Hipertrofi Programı: 7 haftalık döngülerle kas kütlenizi artırın! Eksik bölgeniz kalmasın: Ön plana çıkarmak istediğiniz kas gruplarına özel antrenman periyotlamaları! Antrenman ve beslenme programları: Gün gün, hafta hafta bu planı takip ederek istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız...superpeer.com
Join Powerlifting Development Programı series by Ağırsağlam Fitness
Yeni Ağırsağlam Powerlifting Development Programı ile hızlıca güçlenin ve kas geliştirin! 8 haftalık döngülerle aylarca, hatta yıllarca uygulayabileceğiniz bu sistem: tekniklerinizi geliştirecek, antrenman becerinizi artıracak, vücudunuzu geliştirecek ve hızlıca güçleneceksiniz! Paket İçeriği...superpeer.com
sen otur reis bilgisayar başındasadece iğne değil hocam belki 15 20 sene ömrünüzü bu spora adamanız lazım bana kalırsa gereksiz
G.tüm yemiyor zaten Bakacaz artık ilerde neye karar vereceğimesadece iğne değil hocam belki 15 20 sene ömrünüzü bu spora adamanız lazım bana kalırsa gereksiz
Keşke oturabilsem pc ım yok ama alcamsen otur reis bilgisayar başında
Haydaaavücudu kasla doldurmakla güç kazanmak aynı şey değil şahsen, güçten kastınız spesifik olarak nedir? Keza vücudunu kasla dolduran insanlar sırtını bike kaşıyamıyor. Gökalaf yatağa nefes almasına yardımcı olacak makineler ile rahat uyku çekebiliyor.
hocam alakası yok dediğinizin okadar para harcayıp 20 sene sürekli vücudu OLMASI GEREKENDEN fazla yorup yatarken bile nefes aletine ihtiyaç duymaya değermisen otur reis bilgisayar başında
hocam natural maks seviyeye ulaşmış adamlar gidip bakın neler yapmışlar zaten fazla fazla yeterli gelirAnladım amaç sadece maks kas aslında Naturel maks. Anlamda şöyle diyim hem estetik ve kas ama bir yandan güç
şunuda merak ettim hocam bodybuilding kavramı ilaç basıp ömrünü yedikten sonra rahatsızlıklar içinde ölmekmidir?sen otur reis bilgisayar başında
Makshocam natural maks seviyeye ulaşmış adamlar gidip bakın neler yapmışlar zaten fazla fazla yeterli gelir
Hocam yemem öküz gibi babamdan bile daha fazla yiyorum iştahım gayet yerinde millet 2-3 kıymalı yerken ben Min. 6-7 tane tam kıymalı gömüyorum her öğün 1 ekmek illaki hep yiyom ama olmuyor kilo yerine boya gidiyor heraldesenin ilaçla iğneyle işin yok özenmeyin sakın ben karaciğerimi kaybediyordum ALT 750den döndüm ASLA KULLANMIYORSUN. fazla kalori sayarak önce kilo alman lazım, 65kg için çok ağır idman yapamayacağından dolayı günlük kilo başına 1.5gr protein yeterli yani 100gr hayvansal proteini kesin alman lazım. yemen nasıl zayıf olduğun için iştahın da yok belli ki yağ oranını hesapla
Şaka bir yana aslında maksimum kas kazanmaya çalışıyorum önemli olan estetik yerine vücudu maksimum doldurmak ve güçlenmek bir nevi gökalaf gibi olmak istiyorum tabii bunun için ilaç kullanmak gerek ama 2 yıl naturalden sonra karar veririm ama dediğim gibi hedefimi anlatabilmişimdir ağır sağlamdan 2 tane program var sizce hangisi daha iyi olur? Linkleri koydum yoksa pl veya 5x5 mi yapayım ayrıyeten şu program iyidir diyorsanız oda olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Join SWOLE Hipertrofi Programı series by Ağırsağlam Fitness
SWOLE Hipertrofi Programı: 7 haftalık döngülerle kas kütlenizi artırın! Eksik bölgeniz kalmasın: Ön plana çıkarmak istediğiniz kas gruplarına özel antrenman periyotlamaları! Antrenman ve beslenme programları: Gün gün, hafta hafta bu planı takip ederek istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız...superpeer.com
Join Powerlifting Development Programı series by Ağırsağlam Fitness
Yeni Ağırsağlam Powerlifting Development Programı ile hızlıca güçlenin ve kas geliştirin! 8 haftalık döngülerle aylarca, hatta yıllarca uygulayabileceğiniz bu sistem: tekniklerinizi geliştirecek, antrenman becerinizi artıracak, vücudunuzu geliştirecek ve hızlıca güçleneceksiniz! Paket İçeriği...superpeer.com