lia shine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,044
enoşum benim ilaç kullandığımı nerden çıkardın?adam doğru söylüyor boş yapma 30 yaşına gelmeden kalp böbrek iflas ettiğinde görürüm ben seni ve sen gibileri
enoşum benim ilaç kullandığımı nerden çıkardın?adam doğru söylüyor boş yapma 30 yaşına gelmeden kalp böbrek iflas ettiğinde görürüm ben seni ve sen gibileri
Biliyom reis yav niye tüm yorumları okumadın coleman zaten işin şakası gokalaf dememde aslında şöyle diyim yav amacım maks kas zaten iğneyi basmam he basarsam diyelim 2 yıl sonra basarım dedim ama biliyorum kesinlikle 2-3 edit izleyerek naturelmiş gibi gösterip iğne basan mallardan olmayacağımdostu olimpiyalara katılamyacaksan ki katılsan bile tamamen iğne saçmalık katılmayacağın bir senaryoda 30 yaşını göremeden böbrek kalp hepsi iflas ettiği vakit ne yapacaksın? burda bu mesajımı tersleyecek veya da benim gibi düşünen insanların mesajlarını tersleyen 14 yaş bodybuildingcilere bakma iki ronnie coleman editi izleyen burda allah kesiliyor başımıza ronnie colemanın son hali ortada açın
Kim ben mi?enoşum benim ilaç kullandığımı nerden çıkardın?
sana denmiyor kral baksana kime yazmış diyeBiliyom reis yav niye tüm yorumları okumadın coleman zaten işin şakası gokalaf dememde aslında şöyle diyim yav amacım maks kas zaten iğneyi basmam he basarsam diyelim 2 yıl sonra basarım dedim ama biliyorum kesinlikle 2-3 edit izleyerek naturelmiş gibi gösterip iğne basan mallardan olmayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kim ben mi?