Neler Yeni

Çok acil hangi sistemi seçmeliyim ?

TheFaLcoN

80+ Bronze

TheFaLcoN

80+ Bronze
Üzerinde 60-70k ya kadar ne güncelleştirmesi yapılabil Hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça bakımından 2. Sistem üst seviye mi ? Sıfır sistem mi daha iyi olur 4070tisüper var güzel sistemmiş aslında.

Üzerinde 60-70k ya kadar ne güncelleştirmesi yapılabil Hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça bakımından 2. Sistem üst seviye mi ? Sıfır sistem mi daha iyi olur 4070tisüper var güzel sistemmiş aslında.
Hocam siz ikinci sistemi alın istersenizde benim attığım normalde Rtx 4070ti süper olması lazım 4060 gosteriyor nedense attığıma bakmayın

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
2. Sistem daha mantıklı da ben ikisini de beğenmedim o kadar da.

Satriani

80+ Bronze
Eyvallah hocam kasa psu ve sıvı soğutucu tarafında nasıl peki 2. Sistem, sıvı soğutucu incelemesini hiç görmedim youtube da bulamadım ? Sizin fikriniz nedir ?
Sıvı soğutucu hakkında benim de hiç bilgim yok ama her türlü soğutacağını düşünüyorum, zaten kesin alacaksan testler ve yük altında sıcaklık değerlerini de istemen lazım.
Kasayla ilgili zaten herhangi olumsuz durum olacağını sanmıyorum. BEquiet farklı türde bilgisayar malzemeleri üreten bir firma, saf güç kaynağı üreticisi değil ama ucuz ve giriş seviyesi bir PSU olmadığı için sıkıntı olacağını sanmam.

TheFaLcoN

80+ Bronze

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
Neden peki hocam ?
Nedeni falan yok hocam her şey açık. Daha iyi anakart, 2TB m.2 SSD ve en önemlisi monitör + klavye + mouse (çok iyi değiller ama veriyor adam) ve fiyat aynı neredeyse.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Nedeni falan yok hocam her şey açık. Daha iyi anakart, 2TB m.2 SSD ve en önemlisi monitör + klavye + mouse (çok iyi değiller ama veriyor adam) ve fiyat aynı neredeyse.
Yok ikisinide beğenmedim dediniz ona dedim, neden beğenmediniz onu merak ettim?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe

Storygear

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ferhat Suat Ayan
Merhaba dostlar, 2. El üst seviye sistem almaya karar verdim elimde 2 tane emsal var

bunlardan 1. Sinin ekran kartı markasını beğenmedim ve fiyatı 66bin, ekran kartsız 43bin istiyor,
1.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

2. Sistem ise ful setup sistemi ve fiyat bilgileri şöyle, full setup 70bin pazarlıksız ve sadece kasa 60 bin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sonuç olarak sizce hangi sistemi tercih etmeliyim neden, parça kalitesi hangisi daha iyi, lütfen bir çıkış yolu gösterin veya fiyatlar pahalı mı öneriniz nedir sıfır toplanabilir ki bu fiyatlara kafamda çok karışık parça kalitesi vs bakımından hangi sistem daha kaliteli yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar biraz beyin fırtınası yapalım 🙌.

Merhaba dostlar, 2. El üst seviye sistem almaya karar verdim elimde 2 tane emsal var

bunlardan 1. Sinin ekran kartı markasını beğenmedim ve fiyatı 66bin, ekran kartsız 43bin istiyor,
1.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

2. Sistem ise ful setup sistemi ve fiyat bilgileri şöyle, full setup 70bin pazarlıksız ve sadece kasa 60 bin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sonuç olarak sizce hangi sistemi tercih etmeliyim neden, parça kalitesi hangisi daha iyi, lütfen bir çıkış yolu gösterin veya fiyatlar pahalı mı öneriniz nedir sıfır toplanabilir ki bu fiyatlara kafamda çok karışık parça kalitesi vs bakımından hangi sistem daha kaliteli yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar biraz beyin fırtınası yapalım 🙌.
Hocam 7800x3d biraz pahalı ve gereksiz değil midir ya ben olsam 7700x’li 0 bi pc toplarım

TheFaLcoN

80+ Bronze

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
Zor hocam sıfır parçaları toplasak uçuyor fiyat ben birazda her parçanın kaliteli olmasını istiyorum.
Hocam kendim toplamaya çalıştım bir seyler hatta aatacaktim ama toplam 40K oldu kaliteli parçalar ile hiç beklediğim gibi olmadı o yüzden 2. Sistemi alın demeye geliyordum. Ama gözüme böyle bir sistem takıldı ve fiyatı bedava sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,202
Üyeler
163,441
Son üye
starxewa
Top Bottom