Merhaba arkadaşlar ben bir leptop kullaniyorum ama 2 gblik amd radeon r7 240 ekran kartım var ama bilgisayarda ekran kartım 512 mb olarak gözüküyo ve oyunlarda iğrenç kalite oluyo bundan dolayı naopmalıyım
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda googleden veya netflixten film veya video izlerken ortada böyle bi çizgi çıktı dünden beri var bu sorun yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba arkadaşlar ben rx5600xt ekran kartı almayı düşünüyorumda performans olarak soruyorum sizce msi gaming x mi yoksa xfx 3 fanlımı nolur yardımcı olun kullananlar varsada öneri yaparlarsa çok mutlu olurum
Merhaba arkadaşlar ben rx590 almak istiyorum ama msı rx590 armor var ve shappire rx590 nitro+ se var abdullah abi shappire demiş ama ozaman msı rx590 armor çıkmamıştı hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen
Merhaba efendim ben rtx 2080 ti almak istiyorum ama emin değilim hangi marka bütün markaların testide yok lütfen kullanan veya bilgisi olan kişiler yazabilirmi
Merhaba efendim ben xfx rx5700xt thicc iii kullanmak istiyorum sizce msi rx5700xt mech oc arasında bir fark varmı veya ikisinden birini kullanan varsa ban öneride bulunabilirmi lütfen
Efendim eğer psu alacaksanız konunun wattla alakası var ama daha önemlisi 80+(plus) olması eğer 600 w bir sestem ihtiyacınız varsa 80 + olmadan o psu bir hiçtir
Ve birde daha akıcı olmasının nedeni ise tek bir ram atıyorum 600 w bir kasayı zorlamaz ama kendisi zorlanjr çünkü o gücü vermek onu zorlar buda takılmalar gibi sorunlara neden olabilir