Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

Chatte ettiğim küfürlerden dolayı çocuk beni şikayet edecekmiş

-valoranttaki çocuk konumunuzu öğrenmek istiyor hiçbir şey olmaz,şikayet korkun varsa neden küfür ediyorsun küfür edince eline ne geçiyorda küfür ediyorsun :D
  2. eyupefe3

A101 çalışanlarının ismi gözüküyor mu

Herkesi masum sanma seninle oynama ihtimalini göz ardı ediyorsun,yıldırımdaki kızlar hele hiç öyle diyebileceğin tipte olacağını sanmıyorum.Konuşmak istiyorsan git konuş utanmanın veya burda boş vakit öldürmenin adabı yok.
  3. eyupefe3

Sahibinden param güvende ile satış yapmak?

Anlatmak istediğim konu adam süresi dolmadan ürünü iade edip sağlam yolladığım ürün kesikte gelebilirdi.
  4. eyupefe3

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Temizlik nasıl ? Küçük çaplı mahalle restoranında çalışıyorum,arka tarafta gördüğüm manzaralar berbat tabii ki kusursuz temizlik yapıyoruz ama büyük firmalarda hayal bile edemiyorum.
  5. eyupefe3

En son param güvende ile hd6650 ekran kartı satmıştım,para da değil hani 500 liraya falan sattım.Adam onaylama süresi boyunca onaylamadı en son süre bitti sistem otomatik parayı geçirdi,adam bundan 2 hafta sonra ekran kartının fan kablosu kesik yollanmış diye geri bildirim yazdı.
  6. eyupefe3

Okulda sustalı bıçak yakalattim

Kız mevzusu ne ? Kızın umrunda bile olmayacak sevgilin bile olsa maksimum 2 yıla ayrılıp gideceksiniz adam toplasan hadi bir nebze darp diye geçiyorda bıçak ne ? O anki durumla birini bıçaklasan bütün hayatın kararır,disiplin cezası ise 5 gün uzaklaştırma verir ve velini bilgilendirirler.Umarım...
  7. eyupefe3

Param güvende her zaman alıcıyı korur,adam farklı bir kart yollayıp iade etse bir şey yapamazsın.Forumda da başka yerlerdede yaşayan var itiraz ediyorlar ama bir sonuç çıkmıyor.
  8. eyupefe3

Reboot And Select Proper Boot Device Hatası

Termal macun değişimi için anakartı söküp tekrar topladım sistemi şimdi bu hatayı veriyor bütün kablolar doğru yerinde takılı hdd kablosunu 2 kere düzgünce çıkar tak yaptım düzelmiyor neden olur ? 1733845058 Sorunu çözdüm hddnin 1 tane kablosunu başka parçayı sökerken yalnışlıkla sökmüşüm taktım...
  9. eyupefe3

Malum Serinin Part 3ü gelmeli mi

Yap gitsin hocam artık beklentin yok zaten,keyiflenirsin.Ha belki kız bu sene seni bekliyordur kabul eder kim bilir ?
  10. eyupefe3

7. Sınıf ailem yüzünden hiç ders çalışasım gelmiyor

Yasak konusu seni düşündükleri için,şimdilik hayatını buna göre şekillendirmen lazım benimkilerde öyleydi lgs günü sınavdan sonra annem direk artık git dışarıya istediğin gibi gez demişti.Lisede zaten kısıt eğer düzgün biriysen olmuyor ben farklı şehirlere tek başıma gidebiliyorum...
  11. eyupefe3

7. Sınıf ailem yüzünden hiç ders çalışasım gelmiyor

Dostum inan liseye geçince ortaokul o kadar kolay geliyor ki,banada böyle diyorlardı inanmıyordum o yüzden günde 500 soru falan çözmene gerek yok,düzenli olarak günde 100 soru çözsen yeter inan bana.Derslerinin iyi olduğunu söylüyorsan konu eksiğin yoktur,sen 100 soru çöze çöze bütün soru...
  12. eyupefe3

Yeni yila kiza cikma teklifi ederek girme part 2

@TinerciAlper hocam 2025 geliyo bir konu daha patlar
  13. eyupefe3

Tek kullanımlık Termal Macun Önerisi

https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-aeronaut-1gr-ustun-performansli-spatulali-termal-macun-tg-a-001-rs-p-hbv000014kzzk Bu mu mx4 mü ?
  14. eyupefe3

Dandik olmayan en alt bütçedeki ürün işlemci stok 85-90 arası geziyor şuan onu 60-70lere indirmek yeterli olur bana.Büyük ihtimal kurudu eski macun.
  15. eyupefe3

İşlemci için tek kullanımlık bir macun arıyorum,sahibindende param güvende olan herhangi bir ilan alabilirim veya normal sitelerden herhangi bir ürün.Çok yüksek bir mebla vermek istemiyorum.
  16. eyupefe3

Bilgisayarıma Yeni Parça Önerisi

Mevcut sistemimde doğru düzgün düşük seviye oyunları bile oynayamıyorum.Cs2,valorant,assetto corsa (olursa forza4) açması için aşağıdaki özellikte pcye ne almam gerekiyor ? Bütçe konusu sıkıntı değil ama bu denli ölü bir sisteme yüksek meblalar harcamak istemem.Şuanki düşüncem ekran kartı ve...
  17. eyupefe3

Bu nasıl arkadaşlık be yaziq

Hayatına bak kendin ol arkadaş çevren ona göre şekillenir,kendin olup istemediğin tarza biri yaklaşırsa tersle eğer başarabilirsen herkesle iyi iletişim kurup insanları kullanabilirsin ama bir anda patlayıp herkes tarafından dışlanabilirsinde.
  18. eyupefe3

15 yaşında nerede çalışılır? Ne kadar kazanılır?

Pek sanmıyorum ben yaşa göre olsada yanımda çalışan garsonların 2 katı iş yapıp müşterilerle iletişimim yaptığım iş çok iyiydi.
  19. eyupefe3

NE GİBİ HOBİLERİNİZ VAR?

Dağ bisikleti yarışları. Ekonomiden dolayı bütün hayat enerjim sömülüyor.
  20. eyupefe3

15 yaşında nerede çalışılır? Ne kadar kazanılır?

Bizim evin yanında tanıdık köfteci var geçen yaz günlük 200le başladım yaz sonuna doğru 550 falan alıyordum günlük.
Top Bottom