Neler Yeni

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
Temizlik nasıl ? Küçük çaplı mahalle restoranında çalışıyorum,arka tarafta gördüğüm manzaralar berbat tabii ki kusursuz temizlik yapıyoruz ama büyük firmalarda hayal bile edemiyorum.

Leonard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İsmail Öztürk
İnsanlar fastfood ürünlerinin hazırlanışı, yapılışı ve sürecini merak ediyorlar. 8 aydır Popeyes'da çalışıyorum. Firma hakkında sorularınız, merak ettikleriniz var ise açık şekilde yanıtlamak isterim.
1 yıllık profesyonel mutfak geçmişim var. Tavukların skt takibi yapılıyor mu? Gittiğimiz zaman ne yememizi ne yemememizi önerirsin?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
yok hocam kastım marka olarak değildi atıyorum normal marketteki kolada 5 gram ya da 50ml bu özden varsa bu fasfood zincir restoranlarda bu oranın daha düşük olduğu (gramajları hakkında fikrim yok rastgele söyledim)
Evet az koyuluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temizlik nasıl ? Küçük çaplı mahalle restoranında çalışıyorum,arka tarafta gördüğüm manzaralar berbat tabii ki kusursuz temizlik yapıyoruz ama büyük firmalarda hayal bile edemiyorum.
Restoranda sökülebilen her parça özel yıkama sıvısı ile yıkanıyor. Maşa spatula tepsi sepet vb. eşya. Arka oda denilen bir yıkama yerinde yapılıyor.

22.00 da yada 21.00 da başlanıp 00.45 yada 01.00 gibi bitiyor (Her restoranda farklı saatler!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıllık profesyonel mutfak geçmişim var. Tavukların skt takibi yapılıyor mu? Gittiğimiz zaman ne yememizi ne yemememizi önerirsin?
En önemlisi o. Her vardiya girişi çıkışı kontrol edilir. Atık varsa yapılır. Ama çok nadir. Çünkü hızlı tükeniyor. Eğer az iş yapan yer varsa yediğiniz tavuk parçalarının Kalça but kaburga göğüs 1 2 gün geçmiş olması gibi bir durum var. Sanş işi ama öyle bir ihtimal var. Çünkü satılmıyor, kalıyor. yani

Son düzenleme:

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
AGA YALVARIRIM ŞU BLACKENED RANCH'IN TARİFİNİ VER EVDE NASIL YAPABİLİRİM BULAMIYORUM DAHA BUGÜN SIRF BLACKENED RANCH İÇİN KOVA PATATES ALDIM

Bu arada bende Tavuk Dünyası'nda çalışıyorum anlık olarak, daha öncesinde DOYUYO!'da çalıştım kısa dönem şeflik yaptım. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
soya sosu mayonez diye biliyorum bi kere yesem tarif olustururum sana ama yemedim hiç

Maaş Kaç Tl Ve Günde Kaç Saat Çalışıyorsun Günde 1 Öpün Popeyes Yeme Hakkın Var Mı

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Maaş Kaç Tl Ve Günde Kaç Saat Çalışıyorsun Günde 1 Öpün Popeyes Yeme Hakkın Var Mı
Hergün yemek hakkımız var. günde 8 saat. Maaş asgari. Müdürlerinki 3k 5k 7k gibi fln artıyor. Müdürden müdüre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,795
Üyeler
164,194
Son üye
sekerboy
Top Bottom