Arama sonuçları: *

• Users: Xaqan
  • Order by date
  1. X

Oyun kolu önerisi max 50 Tl

Maalesef.
  2. X

Oyun kolu önerisi max 50 Tl

Arkadaşlar 50 lirayı geçmeyecek şekilde oyun kolu önerinizi bekliyorum Pes Fifa tarzı oyunlar için.
  3. X

Bilgisayarım çok fazla elektrik yakıyor.

Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum bilgisayarım çok fazla elektrik yakıyor. Bilgisayarı almadan önce 90 ila 100TL arası gelen fatura bugün 172 TL gördü. Evet her ne kadar vergide fazla olsada bilgisayarın etkisi çok büyük. Ne yapmam lazım ? Gereksiz güç kullanımını nasıl azaltmam lazım...
  4. X

Bilgisayarımı açarken arada sırada Bios ekranı açılıyor.

Arkadaşlar selamlar bilgisayarımı açarken nadir de olsa bios ekranı direk açılıyor anlam veremedim. Depolama birimimi , ramlerimi kontrol ediyorum sorun gözükmüyor sizce sorun nedir?
  5. X

Oyunlarda Dikey Eşitleme Açılmalı mı?

Gpu %55 %65 aralığında geziyor onda sorun olurmu ?
  6. X

Oyunlarda Dikey Eşitleme Açılmalı mı?

Arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Dikey Eşitleme kapalı olduğunda bilgisayarım çok güç tüketiyo bende bilgisayarı çok oynadığımdan elektrik faturası bi hayli yüksek geliyor. Dikey eşitlemeyi açtığımda ise Güç tüketimi nerdeyse yarı yarıya iniyor ama bu kez...
  7. X

Bilgisayarım darboğaz mı yapıyor?

Peki neden fps değerleri yüksek GPU değerli olması gerekenin aşağısında? Bu değerlerle devam etsem herhangi bir sorun olurmu? 1610391026 Peki neden fps değerlerim yüksek olupda GPU değerlerim olmadı gerekenin altında? Bu değerlerle devam etsem ne olur? 1610391076 Bu değerlerle devam etsem...
  8. X

Sistem Özelliklerim Amd Radeon RX 5500 XT 8 GB İntel İ5 10400F 2.9 GHZ 12MB 10th Gen Asus Prime B460M-A Patriot 8×2 Ram 600W 80+ PSU 1610390458 Sistem Özelliklerim Amd Radeon RX 5500 XT 8 GB İntel İ5 10400F 2.9 GHZ 12MB 10th Gen Asus Prime B460M-A Patriot 8×2 Ram 600W 80+...
  9. X

Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Benim şöyle bir sorunum var Gta 5/Pes 21 gibi oyunlarda fps 130'un aşağısına inmiyor ve ram kapasitesinin yarısını kullanıyor olarak gözüküyor. Isınma desen 65 70 dereceyi geçmiyor ama GPU kullanımım 55 60 65 70 aralığında...
  10. X

150 ₺ Kulaklık Mikrofon Önerisi

Arkadaşlar Merhaba 150 Tl civarı kulaklık mikrofon lazım tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  11. X

Monitör alırken neye dikkat etmeliyim?

Hocam ben bu sisteme daha sonra ekran kartı almak istesem sadece hdmi girişi ile görüntü alabilirmiyim?
  12. X

https://www.itopya.com/msi-a320m-a-pro-max-3200mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dvi-matx-anakart/
  13. X

Arkadaşlar merhaba. Apu sistem topladım ve Monitör alacağım fakat uyumlu mu? değilmi nasıl anlarım?
  14. X

4500 TL Monitör dahil sistem tavsiyesi.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim ama Kayseriden sipariş vereceğimden dolayı gamegaraj güvenlimidir?
  15. X

4500 TL Monitör dahil sistem tavsiyesi.

Arkadaşlar merhaba. Forumda yeniyim bilgisayar toplama ve bilgisayar bileşenleri hakkında pek bir bilgim yok bu yüzden sizlerden yardım almak istiyorum. Konuya geçecek olursak 4500 ₺ bir bütçem var ve monitör dahil ,apu sistem mi almalıyım yoksa ekran kartı olan bir sistem mi? Kısaca hazır bir...
Top Bottom