Arama sonuçları: *

1. hakan32

Windows 11'in Format Sonrası Driver Kurmasını Nasıl Engelleyebilirim ?

Hesapsız kurulum yap driverlari kur ondan sonra hesap baglarsin
  2. hakan32

Windows 11'in Format Sonrası Driver Kurmasını Nasıl Engelleyebilirim ?

İnternet bağlama guncelleme almaz
  3. hakan32

Nüfus az olan yerlerde insanlar nasıl geçiniyor ?

Eğer doğa seviyorsan Mutlaka görmen gerek
  4. hakan32

Nüfus az olan yerlerde insanlar nasıl geçiniyor ?

Bazı yasaları Ülke olarak değilde şehir olarak verilmesi gerek ve o şehire özel kanunlar vergi ve maaş statüsü getirilmeli Nüfüsü 10k olan bir yerdede asgari ücret 22k nüfüsü 20 milyon olan yerdede bu böyle Bunu düzenlememek lazım. Benim memleketin nüfüsü 8000 Kuzenlerim eleman alamıyorlar zaten...
  5. hakan32

Ekran kartım aygıt yöneticisinde gizli olarak görünüyor

Ekran kartın arızalı dostum tamir ettirmen gerek yada anakart değişimi gerekli
  6. hakan32

Çözüldü✓ Rtx 4060 ekran kartım 48 derece fanları dönmüyor

8k video aç youtube dan dönmeye başlar :D
  7. hakan32

Yardım Ram Kullanımı %98 gösteriyor

Performanstan Bellek kısmının fotosunu atarmısın ?
  8. hakan32

Sistemim iyi olmasına rağmen aşırı düşük FPS alıyorum yardımcı olur musunuz?

Ekran kartına yük binmiyor onu kontrol et sebebini arastir
  9. hakan32

Kartım açılmışmı ve 0 mı

Galax özgü bişey etiket koymuyorlar bütün modellerinde yok 1736433772 Galax sıfır kutu açılış videolarına bakarsan onlardada olmadigini görürsün
  10. hakan32

Kartım açılmışmı ve 0 mı

Galax modellerinin hiç birinde etiket olmaz
  11. hakan32

Kartım açılmışmı ve 0 mı

Markası galax mı
  12. hakan32

AMD karttan NVIDIA Karta Geçişte Sorun

Sıfırdan formatla bence
  13. hakan32

Şuanda kullandığınız Araba/Arabalar

ekmek almaya bile araçla giden biriyim ondan 200 metre mesafe :D İş icabıda müşterilerede bunla gidiyorum birde malum sakaryada mesafeler çok uzak merkezden çıkıp şöyle bir komple sakaryayı dolansam 300km yapıyor zaten :) Çalıştığım alan
  14. hakan32

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  15. hakan32

bunun neden olduğunu bilmiyorum ama Testte gözüken ekran kartına yük binmiyor dikkat edersen % lik kullanımı baya düşük. İşlemcin düzelmiş ama konuyu açtığın foto ile şuanki foto arasında dağlar var.
  16. hakan32

Oyun test fotoğrafında işlemcin 4000 mhz yazıyor yani 4.0 ghz de çalışıyor gösteriyor. Ama Oyundaki görüntü ayarların çok düşük hepsini en yükseğe çek öyle dene
  17. hakan32

aynı işlemci sendeki ile düşük değilki
  18. hakan32

Şuanda kullandığınız Araba/Arabalar

Hepsi temiz mengenler kontrol etti sorun bulamadı
Top Bottom