Neler Yeni

Şuanda kullandığınız Araba/Arabalar

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Yavuz
hafta sonları arkaya karavan bağlıyorum otobanda giderken örnek 2500 devirdeyim dip gaz yapıyorum ses seda yok gazı bırakıyorum 2-3 kere dip gaz bas çek yapıyorum sonra birden topukluyor. Karavan yokken böyle bir sorun yok ama
Akıllı çekiş sistemi ile alakalıdır fazla ağırlık hissettimi kendini zorlamıyor olabilir.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Yavuz
500k km olmak üzere acaba rektefiye felan gerekiyor olabilirmi ?
MaşaAllah 😀 sanmam karavan yokken normal diyosunuz benim kastettiğim araba fazla yük hissedince yazılımsal olarak kendini zorlamıyordur.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Heisenberg
Ben başlayayım oyle canım sıkılıyor maksat yeşillik olsun
Bir tane yatirimlik 21 model e300 um var garajda duruyor is arabam l300 ve günlük olarak kullandığım corolla hybridim var siz neler kullanıyorsunuz
2024 Berlingo var pederin. 😄

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kağan Göktürk
Bir tane yatirimlik 21 model e300 um var garajda duruyor is arabam l300 ve günlük olarak kullandığım corolla hybridim var siz neler kullanıyorsunuz
2016 model 1.6 TDI Skoda Yeti

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,555
İsim
Hakanbey
En son enjektör bakımı ne zaman gördü
Mengenler dışında servis yüzü görmedi orası genelde bakım değil değişim yapıyorlar en son 2 yıl önce enjektörler ağım bakım sırasında değişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MaşaAllah 😀 sanmam karavan yokken normal diyosunuz benim kastettiğim araba fazla yük hissedince yazılımsal olarak kendini zorlamıyordur.
3 kere dipgaz bas çek yapınca topukluyor ama

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ferhat Bilgi
alakası yok sen öyle anlamıssın benim sülalem zengin biraz

yuklenmiyo mercedesin SUV o hastayım bunlara ya maliyeti nedir sana ortalama senelik :D
Biraz gırgırına söyledim hocam herkes aynı hayatı yaşamıyor sonuçta dediğim gibi espri gibi birşeydi dediğim benim

oliveforge99

80+ Silver
Mengenler dışında servis yüzü görmedi orası genelde bakım değil değişim yapıyorlar en son 2 yıl önce enjektörler ağım bakım sırasında değişti.

dpf doluş olabilir. Gaz kelebeği ya da egr kurum bağlamış olabilir. Map/oksijen sensörü pislenince de oluyor.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Yavuz

Siz zorladığınız içindir 😀

Warder127

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan ondogan
Hocam yürüyüş yapıyorum ve şehrimin vermiş olduğu ulaşım araçlarını kullanıyorum sen yerinden zıplama gayet güzel araçların var

Reindi

80+ Silver
Hocam yürüyüş yapıyorum ve şehrimin vermiş olduğu ulaşım araçlarını kullanıyorum sen yerinden zıplama gayet güzel araçların var
E300 gidecek yerine 2 daire alicam 20 senelik binanin yarisi benim 2002 yapimi bina amcam oturucam diye yapmış yarısını satmış sonra o alan kişiden 1 sene once ben aldım şimdi amcsmin oglu öbür yarısını da satıyor araba oraya gidecek arabanin sigortası bile yok kasko vergi basks biseyi yok garajda duruyor sadece

500k km olmak üzere acaba rektefiye felan gerekiyor olabilirmi ?
2017 model araba 500 mu maşallah bende 2020 model corollam 140 binde fazla diye kafaya takıyorum xD

Top Bottom