Neler Yeni

Şuanda kullandığınız Araba/Arabalar

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,865
İsim
Mehmet Aslan
ben iş icabı gitmiştim körfez o kadar rezildi ki 2 sene oluyor kokudan bayılacaktım nerdeyse
Değişen bir şey yok. İzmir , şehir planlaması olarak belki de Türkiye nin en kötü şehri olabilir. Gerçekten çok kötü durumda , hem yerleşim hem de altyapı olarak. Mavişehir i bu denklem dışında tutabilirim ama :D

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
model yıl olarak bilgi verebilir misin belki bende alabililirm belki mercedesin suvlarından çok hoşuma gidiyor annemde 23 model GLE vardı acayip makina
2017 GLS 350D

Reindi

80+ Silver
GLS i almasına alırım masrafına da yetişirim GLS e binecek adam değilim ben sizi bilmem :D Allah kaza bela vermesin acayip makine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişen bir şey yok. İzmir , şehir planlaması olarak belki de Türkiye nin en kötü şehri olabilir. Gerçekten çok kötü durumda , hem yerleşim hem de altyapı olarak. Mavişehir i bu denklem dışında tutabilirim ama :D
istanbulun da aynı şeyin laciverti ataköye bak ne güzel mesela bide gel bağcılara esenlere bak berbat

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Togg t10x ve chery tiggo 8 pro ama cheryi satılacak.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
GLS i almasına alırım masrafına da yetişirim GLS e binecek adam değilim ben sizi bilmem :D Allah kaza bela vermesin acayip makine
pek memnun değilim son 1 yıldır çözemediğim sorunları var

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
açık konuşalım yerli malı diye sattılar ben togga para vermem chery dursun toggu satın
Parça olarak konuşuyorsan her marka başka yerden tedarik ediyor olacak o kadar.

Reindi

80+ Silver
Parça olarak konuşuyorsan her marka başka yerden tedarik ediyor olacak o kadar.
parça olarak değil ne servisi var ne usta var parçayı getittirirsin o mesele değil elektrikli arabaya ısınamıyorum aha hybrid var bende o bile kafamı karıştırıyor vıyyyy diye kalkıyor bi onu seviyorum

pek memnun değilim son 1 yıldır çözemediğim sorunları var
ne gibi sorunlar mesela

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,865
İsim
Mehmet Aslan

istanbulun da aynı şeyin laciverti ataköye bak ne güzel mesela bide gel bağcılara esenlere bak berbat
baktıkça içim daralıyor , gecekondu şehri dümdüz :D Bir şehrin ikonik bölgeleri ve o bölgenin fotoğrafları ful gecekondu dan oluşabilir mi :kekw:
1736357569601.png

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
parça olarak değil ne servisi var ne usta var parçayı getittirirsin o mesele değil elektrikli arabaya ısınamıyorum aha hybrid var bende o bile kafamı karıştırıyor vıyyyy diye kalkıyor bi onu seviyorum

ne gibi sorunlar mesela
hafta sonları arkaya karavan bağlıyorum otobanda giderken örnek 2500 devirdeyim dip gaz yapıyorum ses seda yok gazı bırakıyorum 2-3 kere dip gaz bas çek yapıyorum sonra birden topukluyor. Karavan yokken böyle bir sorun yok ama

Reindi

80+ Silver
baktıkça içim daralıyor , gecekondu şehri dümdüz :D Bir şehrin ikonik bölgeleri ve o bölgenin fotoğrafları ful gecekondu dan oluşabilir mi :kekw:
Alıntıyı görüntüle
türkiyenin en büyük köyü diyince izmirli arkadaşlarım kızıyo da haksızım sanki

hafta sonları arkaya karavan bağlıyorum otobanda giderken örnek 2500 devirdeyim dip gaz yapıyorum ses seda yok gazı bırakıyorum 2-3 kere dip gaz bas çek yapıyorum sonra birden topukluyor. Karavan yokken böyle bir sorun yok ama
bunların bakımları da pahalıdır GLS sonuçta s serilerinin bakımları çok pahalı benim bildiğim babamda 2007 model s600 var acayip güzel bir şey daha 70 binde hata boya hiç bir şey yok onun bakım maliyeti bile kaç paraydı

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz

ne gibi sorunlar mesela
Evet biraz yavaşlar o konuda ısınamaman normal motor şanzıman yok bir garip geliyor ama çok konforlu malzeme kalitesi orta.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,631
İsim
Oğuz
2016 Opel Astra J
Güzel araba aslında yol tutuş açısından falan ama kronik hararet sorunu var. Yokuşlarda da çok bayılıyor bazen niyeyse.

Top Bottom