Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

Sony kulaklıkların Türkiye’de garantileri var mı?

Bulabildiğimin en büyüğünün bir kaç büyük avmde şubesi var. Distribütör garantisi bile olmuyormuş kulaklıklarda. Türkiye de tüketici haklarının geniş olduğuna da güvenebiliriz sanki?
  2. Wh897Xm

Sony kulaklıkların Türkiye’de garantileri var mı?

Sony Türkiye’de sanırım sadece PlayStations vs Kameralara garanti veriyor. Kulaklık gibi aletlerde garanti durumu ne olur. İthalatçı garanti o kadar kötü müdür?
  3. Wh897Xm

Ucuz webcam önerisi (150-200)

Ara sıra lazım oluyor toplantılarda felan. Cüzdanı zorlamak da istemiyorum. Benim ben olduğumu bakanların anlayacağı bir şey yeter. Teşekkürler
  4. Wh897Xm

iPhone telefonu kurmak için unuttuğum şifremi istiyor ne yapmalıyım?

Dediğim gibi. Unuttuğum için resetledim ama şuan kalan iCloud verilerine ulaşmak için unuttuğum parolayı istiyor. Ne yapabilirim? (Normal telefon parolasından bahsediyorum)
  5. Wh897Xm

Niye bazı şeyler Amazon’da çok daha ucuz?

Örneğin Hepsiburada ile arasında 130tl fark var alacağım şeyin. Bu fark neden? Amazondaki ürün faturalı ve garantili mi?
  6. Wh897Xm

Kalemi düzeltmek için tavsiye istiyorum

Rotring 600 kullanıyorum. Bu seriden kalem kullandıysanız bilirsinizki bir gün ucu yamulur ve hayatınız kararır. Kalem 4 yıllık (2 yıldır 800 kullanıyorum). Bugün ucunu düzeltip kullanmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. Sorun şu; kalem yamulduğunda bir gümüşçüye yaptırmıştım, kalem...
  7. Wh897Xm

Termos Önerisi maks 600-700

Okula götüreceğim. Büyük olmasın, bardakla kullanmam gereken bir şey olmasın. Teşekkürler Bütçe Maks 600-700
  8. Wh897Xm

Çalışma koltuğu önerisi 2000 fiyat bandı

Sorununu whatsapp üzerinden yazınca baya yardımcı oldular. Yeni parça gönderecekler. Bende iadeyi iptal ettim. Satıcının ilgisi çok hoştu. Ve sorunlarımda çözülecek gibi. 1663082872 En yakın ikea büyük ihtimal 200km. Markusa keşke param yetse:/
  9. Wh897Xm

Berlin modelini bugün iade ettim markanın. Koltuğu Shaq oturacak gibi tasarlamışlar 175 olmama rağmen kullanamadım büyüklüğünden. Ayrıca çıt diyip kırılacak gibiydi de. Kutu içeriği ise tam felaket bahsetmek istemiyorum. İade işlemleri tamamlanınca forumda bahsedeceğimi.
  10. Wh897Xm

İnternetin gelmesi için eve gelmeleri zorunlu mu?

Bugün interneti yazlık evimizden normal evimize nakil aldırdık(Türktelekom). Modemin başta DSL ışığı felan yanmıyordu daha sonra internet ışığı ile beraber yanmaya başladı. Bir kaç kere resetledim modemi bağlandığında “internete ulaşamıyorsunuz” başlıklı bir sayfa çıkıyordu. Modem...
  11. Wh897Xm

Kullandığınız model nedir
  12. Wh897Xm

Arkadaşla hemen indirip oynamadık ücretsiz çıtır oyun?

Ücretli-ücretsiz çıtır oynayıp geceyi geçirmek için oyun?
  13. Wh897Xm

Kafa dayama kısmına kafanızı dayayınca tavana mı baktırıyor yoksa düz bakabiliyor musunuz? Uzun süre için yeterli mi?
  14. Wh897Xm

Ders çalışırken ve 3D tasarım yaparken kullanmalık bir sandalye istiyorum. Saatlerce oturtabileceğim terletmeyecek ve uzun ömürlü olsun istiyorum. https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yonetici-koltugu-ofis-sandalyesi Ben kısa süre araştırma sonucu bunu buldum.
  15. Wh897Xm

Telefon için hangi operatörü kullanayım?

Operatör de nasıl bir kriter belirleyebilirim bilmiyorum. Sizce en iyi operatör hangisi? Tekrar yükselttim şimdi. Bu ay içerisinde değiştirmem gerekiyor.
  16. Wh897Xm

Mobil oyun öneri hikayeli

Tatilde vakit geçirmelik. Mümkünse hikayeli oyun. Paralı da olur
  17. Wh897Xm

PC Ve Mobil VPN Önerisi

Ücretli de olabilir.(uçuk bir fiyat değilse tabi). Telefonda ve pc de kullanabileceğim bir vpn servisi arıyorum
  18. Wh897Xm

Hikayeli oyun önerisi?

Bütçe sınırım yok. cyberpunk, rdr2, exodus, assassin creed, far cry gibi oyunları oynadım. Olabildiğince hikaye odaklı bir oyun istiyorum. Heavy rain, detroit gibi bir oyun da olabilir.
  19. Wh897Xm

Küçük mekanik klavye önerisi? Bütçeyi bilmiyorum

fazla araştırmadım. O fiyatlara çıkmamış olması iyi
Top Bottom