Neler Yeni

Çalışma koltuğu önerisi 2000 fiyat bandı

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Ders çalışırken ve 3D tasarım yaparken kullanmalık bir sandalye istiyorum. Saatlerce oturtabileceğim terletmeyecek ve uzun ömürlü olsun istiyorum.

https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yonetici-koltugu-ofis-sandalyesi
Ben kısa süre araştırma sonucu bunu buldum.
hocam aynısını ofiste kullanıyorum biraz oturma kısmında sünger az o rahatsız edici haricinde gayet ortopedik , kollar yukarı doğru kalkıyor yani 3d boyunluk yukarı aşşağı gidiyor , arkaya bom verebiliyor tavsiye ederim ofis için gayet yeterli.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynısını ofiste kullanıyorum biraz oturma kısmında sünger az o rahatsız edici haricinde gayet ortopedik , kollar yukarı doğru kalkıyor yani 3d boyunluk yukarı aşşağı gidiyor , arkaya bom verebiliyor tavsiye ederim ofis için gayet yeterli.
Kafa dayama kısmına kafanızı dayayınca tavana mı baktırıyor yoksa düz bakabiliyor musunuz? Uzun süre için yeterli mi?

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Çok sıcak bir ortamda çalışmıyorsanız ve deri de olabilir derseniz sharkoon elbrus 3 kullanıyorum. 2000 TL dolaylarında. Tavsiye ederim.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ
Dağofisin koltuklarını araştırabilirsiniz ben kullanıyorum son derece sağlam kaliteli koltuklar.

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Kafa dayama kısmına kafanızı dayayınca tavana mı baktırıyor yoksa düz bakabiliyor musunuz? Uzun süre için yeterli mi?
düz duruyor genel olarak havaya baktırmıyor. uzun süre için yeterli bi minder vb koyarsanız daha rahat edersin

TheFaLcoN

80+ Bronze
Kullandığınız model nedir
Yakın zamanda bu koltuğu aldım memnun kaldım çok rahat. Yalnız hafif terletiyor tek sıkıntısı bu ben sevdim ve memnun kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimde 1600 TL ye aldım

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
Başka renkleri de var ne kadar rahat ne kadar değil bilemem sitede 2200 civarına da koltıklar var

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ

Bunu kullanıyorum aşağı yukarı ve arkaya doğru eğilme ayarları var son derece sağlam ama koltuk kısmı biraz serttir ona göre sert seviyorsanız markanın farklı modellerine bakabilirsiniz.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal

Bunu kullanıyorum aşağı yukarı ve arkaya doğru eğilme ayarları var son derece sağlam ama koltuk kısmı biraz serttir ona göre sert seviyorsanız markanın farklı modellerine bakabilirsiniz.
Berlin modelini bugün iade ettim markanın. Koltuğu Shaq oturacak gibi tasarlamışlar 175 olmama rağmen kullanamadım büyüklüğünden. Ayrıca çıt diyip kırılacak gibiydi de. Kutu içeriği ise tam felaket bahsetmek istemiyorum. İade işlemleri tamamlanınca forumda bahsedeceğimi.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ
Berlin modelini bugün iade ettim markanın. Koltuğu Shaq oturacak gibi tasarlamışlar 175 olmama rağmen kullanamadım büyüklüğünden. Ayrıca çıt diyip kırılacak gibiydi de. Kutu içeriği ise tam felaket bahsetmek istemiyorum. İade işlemleri tamamlanınca forumda bahsedeceğimi.
1.90 boyunda 88 kiloyum farklı modelini kullanıyorum ama belki kalite değişmiş olabilir. Sizin adınıza üzüldüm umarım iyi bir koltuk bulursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom