LORN 80+ Bronze Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 1,860 Dahası Reaksiyon skoru 647 Konum İstanbul İsim Enes Demirok 13 Eylül 2022 #14 Yakınlarınızda ikea var ise teşhir ürünleri kısımları oluyor ben oradan ikea markus deri olanı aldım 1.500’e harika bi koltuk
Yakınlarınızda ikea var ise teşhir ürünleri kısımları oluyor ben oradan ikea markus deri olanı aldım 1.500’e harika bi koltuk
Wh897Xm 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,811 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 1,076 İsim Micheal 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 klc7 yazmış: 1.90 boyunda 88 kiloyum farklı modelini kullanıyorum ama belki kalite değişmiş olabilir. Sizin adınıza üzüldüm umarım iyi bir koltuk bulursunuz. Devamı için tıklayın... Sorununu whatsapp üzerinden yazınca baya yardımcı oldular. Yeni parça gönderecekler. Bende iadeyi iptal ettim. Satıcının ilgisi çok hoştu. Ve sorunlarımda çözülecek gibi. Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Eylül 2022 LORN yazmış: Yakınlarınızda ikea var ise teşhir ürünleri kısımları oluyor ben oradan ikea markus deri olanı aldım 1.500’e harika bi koltuk Devamı için tıklayın... En yakın ikea büyük ihtimal 200km. Markusa keşke param yetse:/
klc7 yazmış: 1.90 boyunda 88 kiloyum farklı modelini kullanıyorum ama belki kalite değişmiş olabilir. Sizin adınıza üzüldüm umarım iyi bir koltuk bulursunuz. Devamı için tıklayın... Sorununu whatsapp üzerinden yazınca baya yardımcı oldular. Yeni parça gönderecekler. Bende iadeyi iptal ettim. Satıcının ilgisi çok hoştu. Ve sorunlarımda çözülecek gibi. Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Eylül 2022 LORN yazmış: Yakınlarınızda ikea var ise teşhir ürünleri kısımları oluyor ben oradan ikea markus deri olanı aldım 1.500’e harika bi koltuk Devamı için tıklayın... En yakın ikea büyük ihtimal 200km. Markusa keşke param yetse:/