Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Temudan Alışveriş Yapmayı Nasıl Bırakıcam

Bana ver kodu . Bana kredi vermior binlar. Ikram alacagim bir iki birsey var :)
  2. serkankrky38

Lol hesabım ne kadar eder?

Bu kaça gidiyor peki? 48 kostüm var Full hero açık 170k mavi öz var Hiç para yatirilmadı
  3. serkankrky38

🔥İndirim NUTRADE PREMIUM WHEY 33 Servis 899TL

Sivasta oturan varsa uyguna protrin tozu verecegim. 1600 gram 1200 tl ye. 1 sene onceki aldigim fiyata birakacagim
  4. serkankrky38

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Dedigin cok dogru 2017 sonrası cn den cok ddaha iyi ama 2007/2015 cn dende bir o kadar kötü
  5. serkankrky38

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

İzleyici olarak sunu soyleyebilirimki daha cok genc kardeslerimize yonelik oldugu cok acık. Belli bir yasin ustundeyseniz bunlari izlemeniz zor. Daha cok 5/13 yas arasi diyebilirim gibi. Birtek naruto izlenebilir ki oda shippuden yoktur suan burda. Daha yeni baslandigi icin suan konusmak icin...
  6. serkankrky38

Skyrim legendary edition korsan uyumlu türkçe yama önerisi

BEnde bekliyorum.
  7. serkankrky38

729 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

Lossles scaling te yapmam gereken neler var neleri ayarlamam gerek 3050 ti 4 gb vramli ryzen 7 5800x li laptop var god of war da vram azligondan kasim kasim kasiliyor
  8. serkankrky38

25000TL Laptop önerisi

Reis ikinci el dusunuyormusun yoksa 0 mı alıcan. Birde gaming laptopmu onceligin yoksa sedece gunluk kullanimmi.
  9. serkankrky38

Engellilik Oranı ve Haklarım Nelerdir?

Bunu burda bilen çıkmaz , okb ve dehb yide kayıt altına aldır. Sonra heyete git bunları baktır.
  10. serkankrky38

Diziwatch resmi olarak kapandı!

Vay arkadaş be. En sevdiğim siteydi. Reklami yok site basit. Karmaşık değil di . O7
  11. serkankrky38

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

Fiyatı uygun olan iss varmı? 400 tl civarı veya olursa daha altı?
  12. serkankrky38

Öneri Kripto piyasasınsa iyi olacağını öngördüğünüz projeler nelerdir?

Herkese iyi akşamlar. Bildiginiz gibi 2025 te bir altcoin rallisi beklentimiz var. İllaki gözünüze kestirdiginiz arastirdiginiz veya tahmin ettiginiz bir kaç proje vardır. O projeleri ve varsa sebeplerini soylerseniz bizimde aklımızda bulunur. tabii ki kesin degildir, ongorulemez veya degiskenlik...
  13. serkankrky38

Oyun ve ders için laptop önerisi

2. El dusunursen eger benim ilana koydugum linke bir bakabilirsin https://www.letgo.com/ad/1699046791
  14. serkankrky38

Dostlar kafa dagitacak youtube vs kanallari ?

Filmler ve filimler . 2015 ten beri izlerim film parodilerini.
  15. serkankrky38

6 ay oldu hâlâ aynıyım, düzelemiyorum.

En son anime cocuk isi dedigimde 2019 idi suan 4 yil oldu gecen yapay zekaya hesaplattim toplam 2500 bolum tam dogru deil ama ort izlemisim oda 830 saat yapiyor ...
  16. serkankrky38

15-25k arası laptop önerisi

2.el dusunurmusun ? Ona gore benim linki birakabilirim
  17. serkankrky38

Benden Ses Sanatçısı Olur Mu? :D

Geniz eti veya burun tıkanıklığı var gibi sesin çıkmış. Ayrıca sesi neyden kaydediyorsan az da hışırtı var arkada oda etkiliyor. Birah daha dene en iyilerini buraya at. Suan acemi işi olmuş 2.ses denemen için yazdim
Top Bottom