Arama sonuçları: *

1. Talha-

Oyunda parlaklık sorunu acill

bu parlaklık sorunu hdr ayarı açılınca oluyor genelde.Başka neden olur bilmiyorum. Bilen birileri çıkar heralde
  2. Talha-

kral o zaman oyun içinde açıksa onu kapatmayı dene. Her oyunda olmuyorsa oyundan kaynaklıdır
  3. Talha-

windows ayarlardaki hdr ayarı açıksa olabilir. O açıksa kapatıp bak
  4. Talha-

AMD RYZEN İşlemcilerin adı nasıl okunmalı?

kral 2 dk gptye yazsan cevabı alacaksın. 3600 → Thirty-six hundred veya Three six zero zero (İlk seçenek daha yaygın.) 5600 → Fifty-six hundred veya Five six zero zero 7500F → Seventy-five hundred F veya Seven five zero zero F (Son harf genelde "F" harfi olarak okunur: Eff.) 9700X →...
  5. Talha-

Laptop ekran kartı düzgün çalışmıyor

Frekansı nerdeyse hiç kullanmıyor. en az 1400 mhz de çalışması lazım. Ekran kartı driverlarını ddu ile silip tekrar kurmayı dene. Oyunu şarjdayken oyna. Bilgisayarın güç ayarlarını kurcala güç yönetim modunu yüksek performansa al.
  6. Talha-

Çözüldü✓ 7500f İşlemcim Bozuk mu? Değişen cinebench skoru ve darboğaz

kral bilgisayara virüs testi yaptım. Virüs olmadığından çok emindim fakat bir virüs çıktı. 2 3 gün önce birkaç tane iptv player programı kurmuştum githuptan. bazılarını virustotalden taratmıstım, virustotalden taratmadığım bir programdan virüs kapmışım. Virüsü kaldırdım. cınebench testi de...
  7. Talha-

Bu lastik ölçülerini neyi gösteriyor

Gptye sordum böyle cevapladı. Doğru gibi duruyor 205: Lastiğin genişliği milimetre cinsindedir. 55: Yanak yüksekliğinin, lastik genişliğine oranını ifade eder (%55). R16: Lastiğin radyal yapıda olduğunu ve 16 inçlik janta uygun olduğunu belirtir. 91: Lastiğin yük endeksidir. 91 yük endeksi...
  8. Talha-

bios zaten güncel ama tekrar yükleyim umarım düzelir. 1735588233 Bios yeniden yükledim. Cinebench testi yaptım. 14200 puan aldım. Sonra girip cs 2 de test edeyim dedim. 5 dk olmadan işlemci darboğaz yapmaya başladı yüzde 90 kullanıma çıktı. Sonra tekrar cinebench testi yaptım bu kez 6600 puan...
  9. Talha-

biosu sıfırladım. ram expoyu ve pboyu enable actım. bu kez 9000 aldım. almam gerekenden 5000 puan daha az. görev yöneticisinide kontrol ettim sadece cınebench kullanımı var. işlemciyi tam güçte kullanmıyor. sıcaklık max 66 dereceyi gördü. 14600 puan aldıgım teste 76 civarında falandı max sıcaklık
  10. Talha-

Zaten ayarı kaldırıp test yapınca 1400 puan aldım. Sonra tekrar pbo açtım onda da 14600 puan aldım. herhangi bir sorun yoktu. birkaç maç attıktan sonra tekrar darboğaz oldu.
  11. Talha-

1 2 Gündür işlemcimde darboğaz var. Cs 2 de işlemci kullanımı 90lara dayanıyor. Ekran kartı kullanımı ise yüzde 40 civarında oluyor. Cs işlemci oyunu biliyorum fakat bu değerler yoktu. Sürekli kontrol eden biriyim. Cinebench testi yaptım. 6600 puan aldım. Bu işlemci multıcorede 14000 puan alan...
  12. Talha-

Öneri Ölmeden İzle Diyeceğiniz Dizi Önerisi Bekliyorum

önemli değil kral bir sürü yorum var normal
  13. Talha-

Öneri Ölmeden İzle Diyeceğiniz Dizi Önerisi Bekliyorum

Game of Thrones: Böyle bir şah eseri izlemediğin için çok şanslısın. Sadece finali kötü. onun harici çok sarıyor. House of the Dragon: GOT devam dizisi. Onun kadar olmasa da baya kaliteli. Hala devam ediyor. The Haunting of Hill House Brooklyn Nine-Nine Tom Clancy's Jack Ryan
  14. Talha-

Instagram Instagram hesabım ele geçirildi (yardım)

Sadece apk uygulamalarından sızıntı olmaz sanırım. İosta olsa sızıntı, virüs bulaşabilir çok hakim değilim telefonlara. Format atabilirsen atmakta fayda var.
  15. Talha-

Instagram Instagram hesabım ele geçirildi (yardım)

Aynısı başıma birkaç kere gelmişti. Google verilerim sızılmış sanırım. Oradan steam twitter insta ne kadar hesabım varsa giriş yapılmıştı. Google şifrelerini ve ne kadar hesap varsa şifresini değişmiştim ama bırkac ay sonra tekrar oluyordu. Telefona virüs bulasmış o yuzden ne yapsam ıse...
  16. Talha-

🔥İndirim Kaspersky %35 İNDİRİM 🧨

Vpnsi nasıl iyi mi? Daha çok veri güvenliği için kullanmayı düşünüyorum.
  17. Talha-

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

İade edip dramlı ssd alacağım
  18. Talha-

Gamınggecesı siparişi iptal edemiyorum

Ben iade işlemini iptal etmek için sandım onu. İptale bastım. İptal işlemleri için Müşteri deneyim ekibine başvurabilirsiniz yazıyor. Otomatik sistem yok mu. Şimdi kargo yola çıkar ugrasmak istemiyorum
  19. Talha-

Onu nasıl yapacağım bulamadım
  20. Talha-

Gamınggecesınden Ssd satın aldım fakat dram özelliği yokmuş. İade etmek istiyorum fakat siparişlerim kısmında iade et seçeneği yok. Sipariş hazırlanıyor yazıyor. Çözüm merkezinden iade etme seçeneğine girdiğimde Elime ulaşmayan ürün 14 günü geçtiği için iade edemeyiz yazıyor
Top Bottom