Arama sonuçları: *

• Users: B.K.
  • Order by date
  1. B.K.

PS Cafe Açıyorum , uyguna Koltuk ve TV önerisi yapın

PS cafe/oyun salonu açmayı düşünüyorum. Sadece PS5 olacak.. Uygun fiyata kalitesi çok kötü olmayan f/p tv ve koltuk önerilerinizi bekliyorum. NOT: daha önce bu işi yapmış olanlar başka konularda da fikir belirtip yol gösterebilirler, cihazları ikinci el bulma ve yazılım konularında zorluk...
  2. B.K.

Öneri Gtx 1060 için mining ayarı önerisi

Gt 1060 için yüksek mh veren mining ayarı önerebilir misiniz?
  3. B.K.

Yardım 100 tane gtx 1060 la mining yapılır mı ? Yaparsam kâr-zarar nasıl olur?

Ya millet oyun filan oynuyor , ortalama her pc 8-10 saat boş 1649672510 Peki eski sürücü komple lhr yi kaldırıyor diye bi söylenti var
  4. B.K.

Doğru oc leri bulurum , bi sorum daha var 3 tane rtx 3060 alıp rig kurmayı düşünüyorum , lhr falan var kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim
  5. B.K.

Günlük 24 saat değil de 8 saat yapmayı düşünüyorum , kartlara çok zararı olur mu?
  6. B.K.

Hocam 100 tane 1060 6 GB model, diğer 43 pc de rx580 var
  7. B.K.

Hocam benim hazırda 100 pc var , internet cafe işletmecisiyim ondan sordum .
  8. B.K.

1060 la mining yapılmaz dediler , zarar edersin dediler , doğru mu bu
Top Bottom