Hocam benim hazırda 100 pc var , internet cafe işletmecisiyim ondan sordum .Hocam 100 tane o karta vermeyin gidip 10 tane 1660 süper alın çok iyi olur donanım arsivide öyle yapmıştı diye hatırlıyorum
Heeee anladım hocam bir bakayım degerlereHocam benim hazırda 100 pc var , internet cafe işletmecisiyim ondan sordum .
Hocam peki 3gb modelmi kartlar 6 miHocam benim hazırda 100 pc var , internet cafe işletmecisiyim ondan sordum .
elektrik masrafını çıkarınca günlük 70 dolar kar bırakıyor bence girilir.Hocam benim hazırda 100 pc var , internet cafe işletmecisiyim ondan sordum .
Bende öyle diyorum hocam büyük ihtimal 3gb tır bence yada yarışı 6 yarisi 3 olabilirelektrik masrafını çıkarınca günlük 70 dolar kar bırakıyor bence girilir.
not: bahsettiğim 6gb modeller için geçerli. 3gb modellerde kar marjı çok daha düşük olur.
Hocam 100 tane 1060 6 GB model, diğer 43 pc de rx580 varHocam çok az karla girersiniz bide yani eğer internet kafe düşüse geçerse yani musteri azalırsa ayvayı yersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende öyle diyorum hocam büyük ihtimal 3gb tır bence yada yarışı 6 yarisi 3 olabilir
Hocam 1k için değmez bence dediğim gibi dükkan düşüse geçerse kötü olur benceHocam 6 GB modeller, diğer 43 pc de rx580 var
gec bile kalmissin yapilir tabi niye yapilmasin ortalama 20-25 arasi mh alsa 2.3 gh kazim gucun olur gunde ortalama 115 dolar kazanirsin elek vs ciksa gunde 70 dolar birakir oda ayda 30 bin tl yapar1060 la mining yapılmaz dediler , zarar edersin dediler , doğru mu bu
Hocam 1k için değmez bence dediğim gibi dükkan düşüse geçerse kötü olu
Günlük 24 saat değil de 8 saat yapmayı düşünüyorum , kartlara çok zararı olur mu?gec bile kalmissin yapilir tabi niye yapilmasin ortalama 20-25 arasi mh alsa 2.3 gh kazim gucun olur gunde ortalama 115 dolar kazanirsin elek vs ciksa gunde 70 dolar birakir oda ayda 30 bin TL yapar
Zararı olur. ama internet kafedeki kimsenin umrunda olmaz. ömürleri çok kısalmaz. sadece FPS değerleri hafif düşebilir.Günlük 24 saat değil de 8 saat yapmayı düşünüyorum , kartlara çok zararı olur mu?
hicbir zarari olmaz millet yillardir yapiyor sadece mining yaparken kartlara dogru oc degerini ver 100 ayri pc oldugu icin windows ortaminda yapman lazimGünlük 24 saat değil de 8 saat yapmayı düşünüyorum , kartlara çok zararı olur mu?