Lenovo Thinkbook verdiler iş için sonrasında Dell Pro Max 16 serisine geçiş yaptık . Her türlü intel tarafında HX serisi işlemcilerin durumu vahim malesef...
Önerim AMD tarafı olur, Intel'de de Core Ultra 9 alınabilir ama yine de AMD'de daha fazla ve daha güçlü seçenekler var. Ryzen AI serisi bir işlemci ile RTX...
Hall sensörü sorununu duymuştum. Lenovo Loq'a baktım dediğiniz sorunla ilgili konular açılmış. Hangi modele yönelsem bir kronik sorunu oluyor laptop bakmak...
Önemli değil hocam zaten ben de son günlerde sadece laptop bakıyorum. HP Omen serisi hakkında kronik sorunlar olduğunu duydum. En sorunsuz seri Lenovo Loq...
Hocam ben de mühendislik için hem ünide hem iş için hem de ara sıra oyun için kullanabileceğim bir laptop bakıyordum. Bahsettiğiniz R7 350 li bir model...
Core ultradan memnun olmayan 14. nesilden nefret eder. Tamamen beklentiyle alakalı. Ryzen ai serisi de fena değil alınır.
Bir de o arkadaş fan sesinden...
Yapay Zekaya ek olarak Verimlilik odaklı işlemciler bunlar, Apple işlemciler ile yarışabilecek seviyede olanlar da var, düşük güç tüketimine rağmen tatmin...