hp omen da hall sensörü sorunu kalmadı 2026 serisi 50 serisi ekran kartlı laptoplardan alabilirsin attığın laptop da güzel lenovo da anakart yakma sorunu...
Hem oyun hem bilgisayar mühendisliği için 80-100k laptop arıyorum. 100k'nın üstüne çıkamam. Lenovo Loq'da anakart, MSI'da menteşe, HP Omen'de hall sensörü...
Ben de laptobu bilgiasayar mühendisliği için alacağım. Gideceğim üniversitede bolca priz varmış, pilinin 3-4 saat dayanması yeterli. Sessiz, güçlü ve kronik...
yazılım için kullanacağım dediğinden belki bil müh okuyacaktır dedim bende bu sene gideceğim bende çok kararsızım taşımama gerek olacak mı diye o yüzden her...
Rahat alır diyorum 144 Hz ekranda 144 FPS'ten fazlası işine yaramadığı için 144 FPS yazdım :). Bu arada yüksek ayarlarda 300 fps hiçbir şekilde alamaz. R7...
Yanında sık sık taşımadığı sürece pek sorun olmaz. 32 GB 5060 laptoplar çok pahalı 70 falan o kadar çıkmışken 5070 almak daha mantıklı bence. Konu sahibi...
17.3inç laptop fazla büyük değil mi?ayrıca illa 5070 almaya gerek yok bence ramı daha yüksek daha uygun biraz daha küçük pili daha iyi laptoplar bulunabilir
Hocam hangi markaya bakarsanız o kadar fazla şikayet görürsünüz. Marka değil model önemli yeni seri Omenlerde bilinen kronik sorunu yok güzel cihazlar. Acer...