Mustafa Selim isimli üyenin son içerikleri

1. M

Lenovo Legion 5 Alınır mı?

Hem oyun hem bilgisayar mühendisliği için 80-100k laptop arıyorum. 100k'nın üstüne çıkamam. Lenovo Loq'da anakart, MSI'da menteşe, HP Omen'de hall sensörü sorunları varmış. Acer'in servisi kötüymüş. Lenovo Legion ilgili şikayet duymadım ama biraz pahalı. Alacağım laptop en kötü 5 sene sorunsuz...
  2. M

70-80 Bin TL Laptop Önerisi?

Ben de laptobu bilgiasayar mühendisliği için alacağım. Gideceğim üniversitede bolca priz varmış, pilinin 3-4 saat dayanması yeterli. Sessiz, güçlü ve kronik sorunları olmayan (en azından servisi iyi) bir laptop arıyorum.
  3. M

Hocam HP markasıyla ilgili forumlarda çok şikayet okudum. Başka önerdiğiniz marka var mı? Asus olur Acer olur Lenovo olur.
  4. M

AMD Ryzen 7-260, Core 7 240h, AMD Ryzen Aı 7 350 Gibi İşlemciler Nereden Çıktı?

Hall sensörü sorununu duymuştum. Lenovo Loq'a baktım dediğiniz sorunla ilgili konular açılmış. Hangi modele yönelsem bir kronik sorunu oluyor laptop bakmak çok yorucu gerçekten. Aslında sorunlara fazla odaklanmayıp servisi en iyi laptobu tercih etmek lazım sanırım.
  5. M

Önemli değil hocam zaten ben de son günlerde sadece laptop bakıyorum. HP Omen serisi hakkında kronik sorunlar olduğunu duydum. En sorunsuz seri Lenovo Loq dediler.
  6. M

Core ultra ve ryzen ai serisinden hangisi daha uzun pil ömrü sağlar. Hangisi daha sessiz ve soğuk çalışır?
  7. M

Yukarıdaki arkadaş da ultra serisinden memnun değil. 70-80k fiyat bandında hangi işlemciye yönelmeliyim?
  8. M

Hocam Cinebench testine baktığımda Intel Core i7-14700HX işlemcisi dediğiniz işlemcilerden bir tık daha önde. Laptop modellerine baktığımda da dediğiniz işlemcilere pek rastlayamıyorum, laptoplarda daha çok intelin bu modelini kullanıyorlar. İntel işlemcide de uzun pil ömrü olur mu? Eğer pil...
  9. M

Lenovo Loq 17ırx10 Modeli Nasıldır?

Yazılım ve oyun için 70-80k bandında bir laptop arıyorum. 32GB ram, 1TB SSD olması benim için zorunlu. İnternette Lenovo'nun bu modeline rastladım. Duyduğum kadarıyla Lenovo'da kronik sorunlar olmuyormuş. Hem Lenovo Türkiye Garantisi de var. Sizce nasıldır, alınır mı? Bildiğiniz kronik sorunları...
  10. M

O zaman i7-14700HX gibi eski nesilleri alsam daha mı iyi olur?
  11. M

Hocam bahsettiğiniz U, H, HX gibi harfler i7-14700HX gibi işlemciler içindi sanırım. Bir de Intel Core Ultra 9 275HX gibi işlemciler var. Bu iki serinin farkı nedir tam olarak?
  12. M

En son 4-5 yıl önce şu anki bilgisayarım için araştırma yapıyordum. Şimdi de üniversiteye başlayacağım ve yazılım ve oyun için 70-80k bandında bir laptop arıyorum. Sitelerde gezinirken karşıma Intel ve AMD'nin daha önce görmediğim modellerde işlemcileri çıktı. AMD Ryzen 7-260, Core 7 240H, AMD...
  13. M

Seneye üniversiteye başlıyorum, laptobu yazılım ve oyun için kullanacağım. Alacağım laptopta 32gb ram, 1tb ssd, nvidia ekran kartı ve uzun pil ömrü olmalı. En az 8 ay taksiti olması zorunlu. Sessiz çalışması da benim için avantajlı olur. Ama uzun pil ömrü için güçten ve performanstan...
  14. M

2 tane 4 pinli fan montajı nasıl yapılır

Bugün bayağı ilgilendiniz benimle çok teşekkür ederim minnettarım.
  15. M

2 tane 4 pinli fan montajı nasıl yapılır

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fan-coklayici-oenerisi.1907154/ bu forumda gördüm 1718735941 Anakartta rgb girişi yokken rgb girişi çoklayabilir miyim?
Geri