Arama sonuçları: *

1. 4emirrr

Nike Court Vision Mid giyilir mi?

siyahı çok garip duruyor ve çok tozlanıyor kahverengi olucak ayakkabın 2 kere giydikten sonra maviyi al bende de var güzel ayakkabıdır
  2. 4emirrr

Diyetisyenin Hazırladığı Program Mantıklı Mı?

ben bazı günler 800-1200 kalori arası alıyorum zaten kilo aldığın için metabolizman çok hızlı o yüzden sorun olmaz 1500 kalori gayet normal 2-3 ay böyle gidip ondan sonra kaloriyi arttırıp cheat meal yaparsın 3 ayda 15 kiloya yakın verebilirsin böyle
  3. 4emirrr

ege fitness ın dediği yapılır mı

ihtiyacın olan kaloriden fazlasını alırsan zaten kilo alırsın 1500 kalori alıp yağ shotlasanda kilo alamazsın
  4. 4emirrr

İncehesap ve jetizz rezilliği

şuan pek önemi yok çalıyorlar kargoları zaten kendileri çöküp kayboldu diyorlar genelde :kekw:
  5. 4emirrr

dediğim gibi iki arkadaş aynı ürünü aldık birimiz ankarada birimiz istanbul ikimizin de tek seçeneği jetizz'di kendisine de aras kargo ile gidicekti iade ettiler ürünü kendi kafalarına göre benim ürünüm de aras kargo ile gelicekti sözde perşembe günü teslim edildi ama ortada yok
  6. 4emirrr

en son ne zaman alışveriş yaptın ? Jetizz dışında bir seçenek yoktu
  7. 4emirrr

hocam pazartesi günü kargom geldi yurtiçi kargo ile solocast almıştım mikrofon yaşadığım yer istanbulun göbeği o kadar çok kargo firması var çevremde kendilerine aras kargo yakın diye oraya veriyorlar jetizz de komisyonu cepliyor
  8. 4emirrr

18 Yaş altı birine kayganlaştırıcı veyahut prezervatif satılır mı?

bu normal olduğu için elini kolunu sallaya sallaya gidiceksin alıcaksın sorun da çıkmayacak zaten soran olursa elinde kayganlaştırıcı olduğundan verebileceğin çok güzel cevaplar var diyelim cidden çekiniyorsun express kasa var migrosta biz 18 yaşından küçük olduğumuz zamanlar alkolu vb. oradan...
  9. 4emirrr

çalışıyorum gidemedim yarın ilk iş oraya uğrayıp kargomu dağıtıma çıkaranı bulacağım muhtemelen çaldılar zaten dağıtıma çıkaran arkadaşı hallettikten sonra kargo kayıp falan derlerse de gidip incehesaptan alacağım yapabileceğim bir şey yok incehesap uğraşsın ben niye kendimi yorayım günlerdir...
  10. 4emirrr

KIRMIZI ŞARAP ÖNERİSİ

chateau latour camblanes 2019 Duyduğum kadarıyla şarabın kaç yıllık olduğu değil o yıl hasadın ne kadar iyi olup olmadığı önemli bir konuymuş 2019 iyi diye biliyorum içemezsen tonik ile karıştırıp içebilirsin ama ağır değil içimi kolay yanında peynirle vb. güzel gider
  11. 4emirrr

Şehidin var TÜRKİYE!

Medyaya yansımayan o kadar çok şehit var ki şaşırırsınız. Roketatar ile vurulduğu için şehidinin cenazesini alamadı arkadaşımın ailesi çoğu haberlere yansımıyor bile...
  12. 4emirrr

şu mesajı atana kadar attığım 3 mesaja da aynı otomatik cevabı vermişlerdi şimdi 48 saat içinde geri dönüş yapıcaklarmış kısacası gelip bize sorun çıkartmadan işinizi halledemezsiniz demeye getiriyorlar
  13. 4emirrr

İncehesap güvenilir mi ?

1725637270 Valla işime gelir. Dükkanları evime 40 dakikalık mesafede arabaya atlar gidip aynı özelliklere sahip bir monitörü alır gelirim. Bir kuruş para da vermem. Üç gündür bana aynı otomatik mesajı atan firma, tehdit edilince farklı bir cevap vermeye başladı. Sonunda ürün elime geçtiğinde ölü...
  14. 4emirrr

MSÜ den hava harp okuluna gitmek mantıklı mı ?

Hava harp da okursan hayatın kurtulur tabi pilot olmaya fiziğin el vericek mi o durumu gözden geçir
  15. 4emirrr

İncehesap güvenilir mi ?

Ne yazarsanız yazın kargo ile ilgili başlık açınca otomatik aynı mesajı atıyorlar 2 gündür kendilerine ulaşamıyorum :kekw: 1725632680 Açtığınız talepleri anında kapatıyorlar :D
  16. 4emirrr

Bilgisayar Mühendisliği okuyacak adama maks 30kya PC önerisi

intel 13. ve 14. nesil işlemlerde sorun var diye biliyorum bende hocam ryzen yapıştırın gitsin
  17. 4emirrr

Bilgisayar Mühendisliği okuyacak adama maks 30kya PC önerisi

aralarındaki tek fark işlemci hocam ryzen 5 mi intel i5'mi siz karar verin
  18. 4emirrr

hocam ankarada yaşayan arkadaşımın monitörünü adresine geldik bulamadık diyip iade ettiler aynı ürünü aldık :D
  19. 4emirrr

Youtube öğrenci premiumu almak için gerekenler

üniversiteye kayıt olduğun zaman verilmiş olması lazım öğrenci mailinin edu uzantılı öğrenci mailin ile indirimi alabiliyorsun.
  20. 4emirrr

evet anlaştığı belirli kargolar olur zaten bende bunu diyorum ben mi yaptım anlaşmayı gidip en kötü firma ile anlaşmışlar müşteriyi mağdur ediyorlar :D ? bak amazona niye kimse sorun yaşamıyor herkes memnun trendyol alışverişlerimde bile böyle bir sorun yaşamadım onlar yapabiliyorsa incehesap...
Top Bottom