M musti09 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim mustafa 5 Eylül 2024 #1 E devletten öğrenci belgesi yükledim ama kabul etmedi anında gönderdiğiniz belge yeterli değil diye mail geldi edu uzantılı mail istiyo amanerden alacağımı bilmiyorum almadan devam edebilir iyim veya nasıl alırım yardımcı olurmusunuz
E devletten öğrenci belgesi yükledim ama kabul etmedi anında gönderdiğiniz belge yeterli değil diye mail geldi edu uzantılı mail istiyo amanerden alacağımı bilmiyorum almadan devam edebilir iyim veya nasıl alırım yardımcı olurmusunuz
BenRoboTdeğilİm 80+ Silver Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 4,659 Dahası Reaksiyon skoru 2,326 İsim BenRoboTdeğilİm 5 Eylül 2024 #2 üniversitenden edu uzantılı mail alman lazım
M musti09 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim mustafa 5 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BenRoboTdeğilİm yazmış: üniversitenden edu uzantılı mail alman lazım Devamı için tıklayın... Nasılsın alabilirim
BenRoboTdeğilİm yazmış: üniversitenden edu uzantılı mail alman lazım Devamı için tıklayın... Nasılsın alabilirim
4emirrr 80+ Bronze Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 990 Dahası Reaksiyon skoru 442 Konum Yatakta İsim Emir Kara 5 Eylül 2024 #4 üniversiteye kayıt olduğun zaman verilmiş olması lazım öğrenci mailinin edu uzantılı öğrenci mailin ile indirimi alabiliyorsun.
üniversiteye kayıt olduğun zaman verilmiş olması lazım öğrenci mailinin edu uzantılı öğrenci mailin ile indirimi alabiliyorsun.