Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yardım Temu Monitör Standı Hareket sorunu

evet cidden parasının hakkını veriyor
  2. F1nerF1rst

Rica ederim hocam piyasadaki çoğu stanttan daha kaliteli alma sebebim buydu para konusunda sıkıntım yoku nbayou bakıyordum ama gidip bunu sipariş ettim teklinin az üstü fiyata göre çok çok iyi
  3. F1nerF1rst

hocam bende de başta öyleydi - yöne çevirdim belli bi seviyeye indirince duruyor o seviyenin üstüne geçince yine yaylanıyor orda da baş kısmından en uçtan hafif kaldırdığımda tam denk geliyor hizası 1734715791 benimde başta sığmadı biraz şuan tek monitör olduğu için bir kolu söktüm onun üstüne...
  4. F1nerF1rst

hocam öyle de olmadı 1 1.30 saat uğraştım sonunda hallettim içindeki yaylı kısımları inceledim flash açıp tornavidayla biraz oynadım içinden plastik parçalar döküldü şuanda hallettim güncel halini de bırakayım şöyle
  5. F1nerF1rst

hocam içinde yaylı sistem var şimdi farkettim ama kendi kendine yay geri kapanıyor kepçe kolunun hidroliği gibi aynı 1734693728 hocam - yi fulledim sizde nasıl olduğunu bi fotoğraf veya videoyla gösterebilir misiniz be dekinin içinde sert bir yay var gevşetiyorum açıyorum geri kapanıyor yay...
  6. F1nerF1rst

Temudaki monitör standından aldım dostlar fakat ekte gösterdiğim +- yönünde alyanı nereye çevirirsem çevireyim kolun yukarı aşağı modülü çalışmıyor alıp benimle aynı sorunu yaşayan varsa çözümü nedir bilen birisi var mı acaba İki kolda aynı şekilde yukarı aşağı hareket etiremiyorum ve monitör...
  7. F1nerF1rst

2.el nasıl bir sistem almalıyım?

önceden sistemi parça parça güncellemek o zamanın ekonomisinde bu kadar sekteye uğratmıyordu artık çok saçma ölü yatırım oluyor istediğiniz şartlarda yüksek ayarlarda 2080 de artık yaşlı denebilecek bi kart yanına güncellemediğinizi var sayıyorum 2600 işlemci var bende kullandım 1.5 sene boyunca...
  8. F1nerF1rst

2.el nasıl bir sistem almalıyım?

8k ya çıkartıp bunu üste ne kadar eklemeyi planlıyorsunuz bu sistemi güncellemekle uğraşmanı önermiyorum şahsen
  9. F1nerF1rst

🔥İndirim CONNECT GAME ürünlerinde indirim

siparişini geçiyorum o zaman hocam teşekkürler g203 ve 2 t80 i satıp klavyeyide alacağım bonus pay kampanyası var sanırım 350 tl indirim uyguluyor
  10. F1nerF1rst

2k bandında gördüğüm kadarıyla beyaz mouseler o fiyat bandında daha iyisi bulunabilir mi ki ya da ortamı bozmayıp logitech g pro tarzı devam etsem daha mı mantıklı olur sizce
  11. F1nerF1rst

elimde iki tane %60 T80 var beyaz setup sahibiyim en baştaki klavye sizce ne kadar mantıklı olur mousem g203 aslında onu kablosuza çekesim vardı klavye mi mantıklı olur mouse mi kararsızım
  12. F1nerF1rst

Yardım Monitör için ve yanından stant konusunda öneri

Selamlar şuan da güncel viewsonic 24 inç monitör kullanmaktayım g29 sipariş ettim tekrardan onun için 32 veya 37 inç boyutlarında monitör almayı düşünüyorum fakat 32 olucak yüksek ihtimalle MSI MAG veya Excalibur'un curved 32 inç 240 hz monitörünü beğendim şimdi monitör için ortalama 7.5 8k...
  13. F1nerF1rst

🔥İndirim Realfit F3 ANC'li kulaklık tekrar indirimde!

ANCsi uğultulu çalışıyor biraz ses kalitesi 200 300 lira bandındaki kulaklıkları tokatlar ama fazlası değil gibi EQ ayarları biraz toparlıyor sadece 1722373281 yani hocam kalitesiz piranha tarzı kulaklıklardan iyi tabi ki yoklukta iş görür tarzda
  14. F1nerF1rst

🔥İndirim Realfit F3 ANC'li kulaklık tekrar indirimde!

sanırım ben aldıktan hemen sonra kapandı şimdi teslim aldım bende
  15. F1nerF1rst

❌İndirim Bitti! 215 TL Almayan alsın son şans Mucai MK 61 mekanik klavye Aliexpress

Teşekkürler hocam yedek klavye olarak aldım zaten kenarı kaldırıcam 200 liraya kırtasiye malı petrol piranhalardan çok daha iyidir diye düşünüyorum
  16. F1nerF1rst

❌İndirim Bitti! 215 TL Almayan alsın son şans Mucai MK 61 mekanik klavye Aliexpress

vergi dahil 231 tl ye geldi verdim siparişi şimdi
  17. Kulaklık Klavye Mousepad

Aydın Kulaklık Klavye Mousepad

Steelseries artics nova 1 Beyaz kutu fatura garantili (1500Tl) Rampage Mıthrıl Pro Rgb Mekanik Bilek destekli kutulu (550 Tl) Rampage X Jammer Mousepad (100 Tl)
  18. Ryzen 3 2200g 0 kullanılmamış ryzen wraith stealth ile

Aydın Ryzen 3 2200g 0 kullanılmamış ryzen wraith stealth ile

kutusu vesaire duruyor macunu üstünde ryzen 5 alınca boşa çıktı her türlü test resim sağlarım yorulmadı işlemci 6 7 ay kadar geçici kullanıldı
  19. F1nerF1rst

Yardım Wireless bt kablosuz kulaklık önerisi bilgisayar için

Selamlar elimdeki artics nova 1 beyaz kulaklığımı satmak istiyorum kablosuz kulaklığa geçmek amacım evimde kedi var kulaklıktan ne kadar uzakta tutsam dün kabloyla oynamaya çalıştı hiç kablosu vesaire yırtılmadan sorun yaşamadan kablosuz kulaklığa geçsem iyi olucak zarar gelmeden değeri düşmeden...
  20. F1nerF1rst

Yardım Molex güç kablosu sistemimi yaktı kullanmayın kullandırtmayın!

Selamlar az önce canlı canlı sistemimin kıvılcım atmasını izledim 1 saat önce konu açmıştım eattman yiyorum görüntü kesiliyor diye az önce gözümün önünde sorunun kaynağını buldum ekran kartına kablo yetişmediği için psu da molex uzatma kullanmak zorunda kalmıştım kablo eridi duman attı ve en...
Top Bottom