K KalWardin 80+ Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Muhammed Güzel 25 Temmuz 2024 #14 F1nerF1rst yazmış: sanırım ben aldıktan hemen sonra kapandı şimdi teslim aldım bende Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun hocam güzel duruyor. QCY T13 kullandığım için gereksiz buldum ama fiyatına göre iyi gibi özellikleri.
F1nerF1rst yazmış: sanırım ben aldıktan hemen sonra kapandı şimdi teslim aldım bende Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun hocam güzel duruyor. QCY T13 kullandığım için gereksiz buldum ama fiyatına göre iyi gibi özellikleri.
Hudson51 80+ Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 113 25 Temmuz 2024 #15 Kulaklık geldi. Enfes bir ses kalitesi var. ANC'i ise o kadar kaliteli değil. Yine de bu fiyata değer.
Kulaklık geldi. Enfes bir ses kalitesi var. ANC'i ise o kadar kaliteli değil. Yine de bu fiyata değer.
F1nerF1rst 80+ Silver Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 3,450 Dahası Reaksiyon skoru 1,364 Konum Aydın İsim Hasancan Bekdemir İlgilendiği Kategoriler Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199002409895/ Discord hasancan.fl#7139 31 Temmuz 2024 #16 Hudson51 yazmış: Kulaklık geldi. Enfes bir ses kalitesi var. ANC'i ise o kadar kaliteli değil. Yine de bu fiyata değer. Devamı için tıklayın... ANCsi uğultulu çalışıyor biraz ses kalitesi 200 300 lira bandındaki kulaklıkları tokatlar ama fazlası değil gibi EQ ayarları biraz toparlıyor sadece Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Temmuz 2024 KalWardin yazmış: Hayırlı olsun hocam güzel duruyor. QCY T13 kullandığım için gereksiz buldum ama fiyatına göre iyi gibi özellikleri. Devamı için tıklayın... yani hocam kalitesiz piranha tarzı kulaklıklardan iyi tabi ki yoklukta iş görür tarzda
Hudson51 yazmış: Kulaklık geldi. Enfes bir ses kalitesi var. ANC'i ise o kadar kaliteli değil. Yine de bu fiyata değer. Devamı için tıklayın... ANCsi uğultulu çalışıyor biraz ses kalitesi 200 300 lira bandındaki kulaklıkları tokatlar ama fazlası değil gibi EQ ayarları biraz toparlıyor sadece Mesaj otomatik birleştirildi: 31 Temmuz 2024 KalWardin yazmış: Hayırlı olsun hocam güzel duruyor. QCY T13 kullandığım için gereksiz buldum ama fiyatına göre iyi gibi özellikleri. Devamı için tıklayın... yani hocam kalitesiz piranha tarzı kulaklıklardan iyi tabi ki yoklukta iş görür tarzda