3060 gibi kartların oynatamayacağı bir oyun yaparlarsa oyun için harcadıkları parayı çıkartamazlar dünyanın yarısı 3060 seviyesindeki kartları kullanıyor
Merhabalar ablama doğum günü hediyesi olarak instax mini almak istiyorum, kendisi çektiği fotoğrafları çıkartmayı seviyor anı olarak saklamak veya duvara...
Peki ürün çok hasarlı falan gelirse iade tarzı bir şey oluyor mu? belli ki ürün zaten iade edildiği için bu fiyattan satılıyor iade seçeneği olmaz heralde
Arkadaşlar alsam sproblem çıkarır mı başıma fiyatı çok uygunmuş ben pek anlamıyorum böyle işlerden 2 yıl da garantisi var diyor ama sisteme zarar vermez...
Tahminen 9700x'in yükseltmeye ihtiyaç duyması ne kadar sürer FPS oynamıyorum monitörüm de 4k alana kadar şu an için 1080p eğer ilerde işlemciyi yükseltmek...
Merhabalar, yakın zamanda fiyatlar uçmadan sistemimi yükseltme kararı aldım bunun içinde 9070XT ekran kartı aldım.
Şimdi anakart ve işlemci olarak aslında...
Bence daha mantıklı ben olsam ben de aynısını yapardım sadece dlss ve bir kaç özellik için 15bin₺ extra kulağa biraz fazla geliyor ve açılan bütçeyle daha...