Arama sonuçları: *

1. Sniper Mask

I5 12400F - RTX 3060 sistem ne kadar daha idare eder?

Cyberpunk 2077 stabil 60-70 fps ray tracing ultrada oynadım ben de de aynı sistem vardı
  2. Sniper Mask

İnstax mini 12 alınır mı yoksa daha iyi alternatifleri var mı

Merhabalar ablama doğum günü hediyesi olarak instax mini almak istiyorum, kendisi çektiği fotoğrafları çıkartmayı seviyor anı olarak saklamak veya duvara asmak için. Ben de beğeneceğini düşünerekten instax mini 12 almak istiyorum çünkü bildiğim kadarıyla kullanması basit ve kendisi zaten...
  3. Sniper Mask

❌İndirim Bitti! Arctic II RGB 420 mm Sıvı Soğutma 2748 TL

Peki ürün çok hasarlı falan gelirse iade tarzı bir şey oluyor mu? belli ki ürün zaten iade edildiği için bu fiyattan satılıyor iade seçeneği olmaz heralde
  4. Sniper Mask

❌İndirim Bitti! Arctic II RGB 420 mm Sıvı Soğutma 2748 TL

Arkadaşlar alsam sproblem çıkarır mı başıma fiyatı çok uygunmuş ben pek anlamıyorum böyle işlerden 2 yıl da garantisi var diyor ama sisteme zarar vermez değil mi? veya bu site güvenilir mi bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim.
  5. Sniper Mask

Wordpress eklentileri güncelledikten sonra kritik bir hata oluştu diyor

PHP sürümü ile ilgili hata mesajı vardı bende yükseltmek için wordpress sitesindeki talimatlardan ilerliyordum, eklentileri güncelleyin yazıyordu güncelledikten sonra bu şekilde oldu
  6. Sniper Mask

9070XT için işlemci ve anakartı önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/199848/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-am5-ddr5-6600mhzoc-hdmi-dp-m-2-atx-anakart/
  7. Sniper Mask

MSI mag serisi nasıl?
  8. Sniper Mask

Tahminen 9700x'in yükseltmeye ihtiyaç duyması ne kadar sürer FPS oynamıyorum monitörüm de 4k alana kadar şu an için 1080p eğer ilerde işlemciyi yükseltmek güzel olur diyorsanız ana kartı daha ucu açık bir şey alacağım
  9. Sniper Mask

bu fiyat bandına en iyisi buysa bunu alırım ama ana kartın siyah bir varyasyonu var mıydı acaba kasam ile daha uymlu olur
  10. Sniper Mask

Merhabalar, yakın zamanda fiyatlar uçmadan sistemimi yükseltme kararı aldım bunun içinde 9070XT ekran kartı aldım. Şimdi anakart ve işlemci olarak aslında asus veya msı marka b850 ve 7 7800x3d düşünmüştüm ama her yerde farklı yorumlar görünce kafam karıştı. Örneğin bazıları x3d belleği önemli...
  11. Sniper Mask

Rtx 5070ti vs Rx 9070 XT

Bence daha mantıklı ben olsam ben de aynısını yapardım sadece dlss ve bir kaç özellik için 15bin₺ extra kulağa biraz fazla geliyor ve açılan bütçeyle daha güçlü ekipmanlar almak çok daha mantıklı bence 9070XT alın düşündüğünüz kadar pişman olmazsınız artık radeon kartlar ile nvidia kartlar...
  12. Sniper Mask

Patriot viper güzel mi? alınır mı?

tek 16 sonradan ek bir tane daha
  13. Sniper Mask

şimdi biraz bakındım da bu kingston rami de buldum 5600mhz 36cl ama 1250v clock ile diğerine eş olabilir gibi https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D3S4Z853?smid=A1J1D8DRNC1KPY&psc=1
  14. Sniper Mask

Yada 12bin₺ bütçeye güzel ram önerir misiniz? RX9070XT Ryzen 5 7500F ana kart kararlaştırmadım her hangi markanın b850'si
  15. Sniper Mask

Merhabalar, ram alacaktım aklımda da Kingston fury 6000mhz cl30 ramler vardı ama şimdi alacaktım fiyatı 15bin tl olmuş şimdi biraz bakındım bu ramleri buldum patriot viper venom ama marka çok güvenilir gelmedi. Size sorum; sizce aradaki farka rağmen kingston mu almalıyım yoksa bunları da alsam...
  16. Sniper Mask

Rtx 5070ti vs Rx 9070 XT

Hocam yakın zamanda bende 9070XT aldım ama ben normal 5070 ile arasıdna kalmıştım DLSS için ama en sonunda kart o kadar güçlü ki FSR çok gerekmiyor ve RT performansı şu ana kadar beni şaşırttı ama insanın kafasında DLSS FG ve CUDA belleklerinin olmaması kalıyor insanın aklında kalıyor şu an...
  17. Sniper Mask

Rtx 5070ti vs Rx 9070 XT

Hocam 2 ekran kartını da kullanmış deneyimlemiş biri olarak size şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki AMD ve nvidia arasında seçim yaparken güce bakmak yerine bütçeye bakmak her zaman en doğrusudur. AMD saf güç anlamında Nvidia ile aynı veya daha fazla gücü sunarken CUDA ve RT, FG, DLSS gibi...
  18. Sniper Mask

Ekran kartı değiştirsem alınır mı?

Hocam ben böyle fırsat bilgisayarı görmedim açıkcası. Tahminim aldığınız arkadaş bir hevesle almış ancak çok fazla kullanmamış zaten parçalara bakaraktan da çoğunun en fazla 6 aylık falan olduğunu düşünüyorum, hevesi geçicne veya işten güçten satmış sanırsam arkadaş. PSU'nun 850W olması...
  19. Sniper Mask

İşlemci: on numara Ana kartı eğer attığınız çıkarsa bence hiç fena değil ayrıca anakart ve işlemci bana yakın bir zamanda alınmış gibi hissettiriyor Ramler: zaten piyasasının ortalama 9k belki üstü olduğunu düşünüyorum buradaki en büyük avantaj RAM Kasa çok önemli değil ama PSU önemli 600-650...
  20. Sniper Mask

sistem kaç yıllıkmış diye sorun bir de satma sebebini de öğrenin
Geri