Sniper Mask isimli üyenin son içerikleri

1. Sniper Mask

SSD'yi Temizlememe Rağmen Bütün Datalar Geri Geliyor

Benim çözemediğim konu da o zaten sürekli geri geliyorlar
  2. Sniper Mask

bir kaç satte yüklenemeyecek kadar çok oyun var ve steam üzerinden sildim ilk başta, gitmediklerini gördükten sonra dosyalarını komple sildim ama her seferinde geri geliyorlar
  3. Sniper Mask

Öncelikle günaydın. Benim sadece oyunlar için ayırdığım 1 adet 250gb sata SSD'ye sahibim ve içi tamamıyla oyun dolu yakın zamanda FC26 yüklemek için bir kaç tane oyun sildim sonrasında fc26 yükledim ancak sonrasında baktığım zaman SSD'nin içerisindeki bütün oyunlar eksiksiz geri gelmişti hatta...
  4. Sniper Mask

❌İndirim Bitti! Kingston Ddr5 32gb(2x16gb) Beast 5200 Mhz Cl36 Ram 15,999tl

Konusu açıldı mı bilmiyorum, itopyada gezinirken denk geldim bence güzel indirim paylaşmak isitedim. https://www.itopya.com/kingston-32gb2x16gb-beast-5200-mhz-cl36-ddr5-dual-kit-ram_u26008
  5. Sniper Mask

Lexar 32gb (2x16gb) Thor Rgb 6000mhz Cl38 Xmp/Expo Ddr5 Sepette 20bin₺

Şu indirimli ramleri bir ben yakalayamadım umarım ben bir tane almadan bitmez bu indirim çılgınlığı
  6. Sniper Mask

Yaklaşık 13bin₺ indirime girdiğini gördüm belki birilerinin işini görür diye paylaşmak istedim.
  7. Sniper Mask

Ramler: https://www.itopya.com/lexar-32gb-2x16gb-thor-rgb-6000mhz-cl38-xmpexpo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u28470 Ramler itopyada sepette 33.400₺'den 20499₺'ye düşüyorlar 16x2 ramler için bana biraz fazla geldi ama Konusunun açılmadığını gördüm eğer yararlı bir indirimse ihtiyacı olanlar yararlanabilir
  8. Sniper Mask

1080P için en iyi Intel/AMD FP işlemci

Bu bütçeye yüksek ihtimalle darboğaz yiyeceğimi biliyorum ama 7500F almadan önce daha 1080P odaklı bir işlemci olup olmadığını merak ettim
  9. Sniper Mask

Elimdekinden şu an memnunum ekran kartımda bir düşüşe gitmek istemiyorum, ayrıca elimde garantisi ve adıma faturası olan bir ürünü ne olduğu belli olmayan bir ürün ile değiştirmek istemiyorum çok zahmetli bir iş.
  10. Sniper Mask

Am5 almayı düşünüyorum, 9070XT almamın sebebi ise alırken çok güçlü olduğunu bilmiyordum biraz ucuza gelince bende aldım ama şimdi besleyecek işlemci alamıyorum😔
  11. Sniper Mask

Bu arada belirtmeyi unutmuşum 7500F'i tercih etmememin sebebi çoğu testlerder 2-4K çözünürlüklerde iyi ama 1080P'de geride kaldığını görüyorum.
  12. Sniper Mask

Merhabalar, 9070XT ekran kartım için 1080P performansı yüksek bir işlemci önerisi arıyorum. Başta 7800X3d düşünüyordum ancak fiyarı çok yüksek 7500F'de çok önerildi ancak fiyatlardan dolayı önümüzdeki 1-2 yıl 2-4k bir monitöre geçeceğimi hiç sanmıyorum. bu yüzden Intel'de olur FP bir işlemci...
  13. Sniper Mask

I5 12400F - RTX 3060 sistem ne kadar daha idare eder?

Cyberpunk 2077 stabil 60-70 fps ray tracing ultrada oynadım ben de de aynı sistem vardı
  14. Sniper Mask

İnstax mini 12 alınır mı yoksa daha iyi alternatifleri var mı

Merhabalar ablama doğum günü hediyesi olarak instax mini almak istiyorum, kendisi çektiği fotoğrafları çıkartmayı seviyor anı olarak saklamak veya duvara asmak için. Ben de beğeneceğini düşünerekten instax mini 12 almak istiyorum çünkü bildiğim kadarıyla kullanması basit ve kendisi zaten...
Geri