Arkadaşlar hangi akıllı saati önerirsiniz yeni iphone kullanıcısıyım ve akıllı saat almak istiyorum hiç kullanmadım. Internetten video izlediğimde benim için önemli 2 şey var biri saatin hoparlörü olması diğeri ise mikrofonu olması gerisi hiç önemli değil.(iphone un sarjı vb)
Nedense dosya yüklenmemiş çok pardon :D, 3mb üzeri gözüktüğü için yüklenmemiş
https://www.hizliresim.com/go0z859
https://www.hizliresim.com/5dzaldj
görseller bu şekilde koleksiyonda sol üstten sağ alta doğru bi siyah çizgi var
Selamlar valorantta ekteki gibi görsel bi bug var oyun içinde, brimstone'un sisinde veya spreylerde tekrar tekrar oluyor. Nerden kaynaklandığını bi çözemedim. Ekran kartım güncel ve valorantı silip yükledim önerileriniz için teşekkür ederim
3500tl bütçe ile monitör önerisi istiyorum. Genellikle fps oyunu oynuyorum (yani min144hz) ama görüntü olarakta güzel olsa iyi olur yani tn panel tercih etmeyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
240 ila 165 hz farkı çok yoktur diye tahmin ediyorum. Sadece MPRT ksımına takıldım gecikme açısından, profosyonel oyuncu değilim ama olmaya çalışıyorum fps oyunu için btw.
27veya 24 inç arıyorum bende indirimdeki monitör güzel bi alınır mı arkadaşlar yardım edebilir misiniz ? Sadece FPS oyun oynuyortum onun dışında normal dizi film
Merhaba arkadaşlar ben kendimi her gece uykuya dalıcakken saçma sapan dizi sahneleri izlerken buluyorum. Dedimki bunu bende kesit kesit youtube'ta yayınlasam ve bundan gelir elde etmeye çalışsam olur mu ?
Telif yer miyim yemezsem gelir elde eder miyim. (gelir elde ettiğim video telif yerse o...
Arkadaşlar itopyadaki 6700xtli sistemi aldım. AMD'nin işlemci ve ekran kartı sürüclerini indirdim. Fakat anakart yazılımını bulamıyorum nerden indirebilirim yardım eder misiniz ?
Burayı buldum ama hangisini indireceğimi bilemedim...
Merhabalar kendim ekran kartını amazon japonyadan alacağım(6700xt). Bana ekran kartı harici geri kalan sistem önerisi yapabilir misiniz. bütçem 7k.
Benim kendi baktıklarım içerisinde işlemciyi 5600x geri kalanda biraz zorlandım.