Neler Yeni

🔥İndirim Gigabyte M27Q 2799 TL [GÜNCEL]

efeaks88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Aksoy
hz bakımından daha düşük olsada bu monitör monsterdan çok daha güzel deneyim yaşatır. O monitörde ghosting'te vardı sanırım. Bunda öyle sorunlar yaşamazsınız doğru ayarlarda kullanırsanız. İndirim bitmeden almanızı öneririm.
240 ila 165 hz farkı çok yoktur diye tahmin ediyorum. Sadece MPRT ksımına takıldım gecikme açısından, profosyonel oyuncu değilim ama olmaya çalışıyorum fps oyunu için btw.

Flamesa

80+ Silver
240 ila 165 hz farkı çok yoktur diye tahmin ediyorum. Sadece MPRT ksımına takıldım gecikme açısından, profosyonel oyuncu değilim ama olmaya çalışıyorum fps oyunu için btw.
Eskiden kullandığınız monitörden daha iyi gecikmesi olduğu kesin, G273QF modeli m27q'dan tepki süresi olarak bir tık daha iyi olsada genel özellikleri hesaba katınca m27q öne geçiyor.

efeaks88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Aksoy
Eskiden kullandığınız monitörden daha iyi gecikmesi olduğu kesin, G273QF modeli m27q'dan tepki süresi olarak bir tık daha iyi olsada genel özellikleri hesaba katınca m27q öne geçiyor.
Ama MPRT diyor ya gecikme olarak tam olarak neye karşılık olduğunu bilmediğimden emin olamadım. Sen gigabyte mı almamı önerirsin ?

Flamesa

80+ Silver
Ama MPRT diyor ya gecikme olarak tam olarak neye karşılık olduğunu bilmediğimden emin olamadım. Sen gigabyte mı almamı önerirsin ?
Gecikme konusunda attığım 2 monitördede şüpheniz olmasın ikisininde gecikme süreleri gayet iyi. G273QF'nin gecikme süresi m27qdan biraz daha iyi fakat farkı hissedeceğinizi sanmıyorum. Renk konusunda ise m27q inanılmaz iyi. Gigabyteyi almanızı öneririm.

Flamesa

80+ Silver
Yeni konu açmıyayım dedim, konu güncel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler