Bende diyorum hem pahalıya aldım hemde düşük kalitede diyerekten ağlanıyordum teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Renkleri çok üst düzey bunun hocam üzülecek bir şey yok.
Bende diyorum hem pahalıya aldım hemde düşük kalitede diyerekten ağlanıyordum teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Renkleri çok üst düzey bunun hocam üzülecek bir şey yok.
Philips AOC Q27G4X ile özellikleri hemen hemen aynı. Fiyatı da daha uygun aklıma yatmaya başladı. Philips in arkasına monitör kolu takılıyor değil mi?Q27G2S eski bir model hocam 2021 çıkışlı falandı sanırsam, muhtemelen stok bitirmek için son satışları yapıyorlar. Aradaki farka değer mi bilmiyorum ama Q27G4X ile attığım Philips'in paneli aynı ben kendimde Philips'i kullanıyorum ve çok memnunum. Forumda da alıp memnun olan çokça kişi var. Bence Philips'i almalısın.
Vesa 100x100 desteği olması lazım.Philips AOC Q27G4X ile özellikleri hemen hemen aynı. Fiyatı da daha uygun aklıma yatmaya başladı. Philips in arkasına monitör kolu takılıyor değil mi?
Srgb 99 ise yeterli hocam da renk konusunda haklısınızDell güzel bir monitör ama karsılasmalarda AOC un altında kalıyor. Özellikler Renk kapsamı ve srgb konusunda. O yüzden onu eledim.