Arama sonuçları: *

1. E

Hangi akıllı saati almalıyım huawei watch gt3 vs apple watch

Arkadaşlar hangi akıllı saati önerirsiniz yeni iphone kullanıcısıyım ve akıllı saat almak istiyorum hiç kullanmadım. Internetten video izlediğimde benim için önemli 2 şey var biri saatin hoparlörü olması diğeri ise mikrofonu olması gerisi hiç önemli değil.(iphone un sarjı vb)
  2. E

İhbar süresinde yıllık izin hakedilir mi ?

Merhabalar istifa verip 28 günlük ihbar süresini gerçekleştirirken yıllık izin hakediliyor mu ?
  3. E

Valorant görsel bug yardım lütfen

Nedense dosya yüklenmemiş çok pardon :D, 3mb üzeri gözüktüğü için yüklenmemiş https://www.hizliresim.com/go0z859 https://www.hizliresim.com/5dzaldj görseller bu şekilde koleksiyonda sol üstten sağ alta doğru bi siyah çizgi var
  4. E

Valorant görsel bug yardım lütfen

Selamlar valorantta ekteki gibi görsel bi bug var oyun içinde, brimstone'un sisinde veya spreylerde tekrar tekrar oluyor. Nerden kaynaklandığını bi çözemedim. Ekran kartım güncel ve valorantı silip yükledim önerileriniz için teşekkür ederim
  5. E

2k çözünürlük monitör önerisi

Hala kullanıyor musun? Ondan bi tik soğudum ya itopyada yorumlarda ölü piksel falan gördüm o kadar para vercez öyle gelmesin bi zahmet :D
  6. E

M27q ve dell s2721dgf ürünleri gözüme çarptı hangisini tercih etmeliyim 1628446129 Gecenlerde 2500 falandi ondan şimdiki fiyati ile cazip gelmiyor
  7. E

3500tl bütçe ile monitör önerisi istiyorum. Genellikle fps oyunu oynuyorum (yani min144hz) ama görüntü olarakta güzel olsa iyi olur yani tn panel tercih etmeyeceğim. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  8. E

🔥İndirim Gigabyte M27Q 2799 TL [GÜNCEL]

Ama MPRT diyor ya gecikme olarak tam olarak neye karşılık olduğunu bilmediğimden emin olamadım. Sen gigabyte mı almamı önerirsin ?
  9. E

240 ila 165 hz farkı çok yoktur diye tahmin ediyorum. Sadece MPRT ksımına takıldım gecikme açısından, profosyonel oyuncu değilim ama olmaya çalışıyorum fps oyunu için btw.
  10. E

bu monitörden önce 240hz monster vardı fakat kedim onu kırdığı için yenisini alacağım hz ve ms bakımından fark yaşar mıyım fazla
  11. E

27veya 24 inç arıyorum bende indirimdeki monitör güzel bi alınır mı arkadaşlar yardım edebilir misiniz ? Sadece FPS oyun oynuyortum onun dışında normal dizi film
  12. E

Youtube'a dizi yükleyerek para kazanmak

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Istediğim bilgilendirmeye artık sahibim, iyi forumlar
  13. E

Peki ya para kazanma şansım var mı ? Bide para kazandıktan sonra o video'ya yasak gelirse o parayı geri vermem gerekir mi
  14. E

Merhaba arkadaşlar ben kendimi her gece uykuya dalıcakken saçma sapan dizi sahneleri izlerken buluyorum. Dedimki bunu bende kesit kesit youtube'ta yayınlasam ve bundan gelir elde etmeye çalışsam olur mu ? Telif yer miyim yemezsem gelir elde eder miyim. (gelir elde ettiğim video telif yerse o...
  15. E

R5 5600X+RX 6700 XT Sistem FPS Sorunu

kaç fps oldu ? Bende fps 217 ortalaması
  16. E

Ryzen 5 5600x rx 6700 xt Performans sorunu(YARDIM

Aynı benimde rez
  17. E

Asus prime b550 plus driver yardım

Arkadaşlar itopyadaki 6700xtli sistemi aldım. AMD'nin işlemci ve ekran kartı sürüclerini indirdim. Fakat anakart yazılımını bulamıyorum nerden indirebilirim yardım eder misiniz ? Burayı buldum ama hangisini indireceğimi bilemedim...
  18. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar hoparlör iyi mi ? Almak istiyorumda
  19. E

LHR kartların eth limiti

Selamlar bu LHR limitli kartlar eth kazımını %50 azaltıyo. Peki diğer kriptop para birimini etkiliyor mu ? Mesela nicehash - ergocoin falan
  20. E

Ekran kartsız sistem

Merhabalar kendim ekran kartını amazon japonyadan alacağım(6700xt). Bana ekran kartı harici geri kalan sistem önerisi yapabilir misiniz. bütçem 7k. Benim kendi baktıklarım içerisinde işlemciyi 5600x geri kalanda biraz zorlandım.
Top Bottom