pahalı olucak en az 45 50 bin hatta daha fazla olucak pluslar 2. el piyasasıda en az 2 3 aya gelir zaten belki düz s25 alırım ama onunda çok bi farkı olmıycak gibi şu ankilerden
1735760838
22 sinde diye biliyorum aslında düz s25 modelini alabilirm ram 12 yeçıkarılmış kamera zaten aynı bide...
Exynos işlemci alınır mı testlere göre çok da farkı yok snap dragondan sizce alınır mı? ikinci el alıcam 33 34 bine değer mi
edit: s25 serisi fiyatı ne olur ?
Tüm oyunlarda istisnasız drop yiyorum bu rdr 2 gta 5 gibi büyük oyunlarda da blasphemous, lethal company minecraft gibi oyunlarda da yaşadığım bir problem sistemin bileşenleri aşağıda, kötü bir sistem değil. Bana kalırsa bir parçada bozukluk var bunu nasıl tespit edebilirim veya bir bozukluk...
6000 tl bütçem var bütçeyi aşamam hem anakart hem ram alıcam eğer anakart 4 slotluysa 2 tane 8gb eğer 2 slotluysa 2 tane 16 gb alıcam bu bütçede ikisini de alabilirmiyiz ne tavsiye edersiniz
hocam dediklerinizin hepsini denedim nafile
1735469214
fsp hyper 80 pro 650 watt ve ram le ilgili olamaz 18 gb rami yüksek ayarda kullanır ben en düşük ayarlarda drop yiyorum
3060 ti i5 12400f 16 gb ram hogwarts legacy orta ayarlarda kasyıyor dhoghloz şaka gibi sisnirlerim bozuludu gta 5 yine aynı şekil rdr 2 aynı şekil zaten başta ultra ayarlarda oynuyordum dedim acaba sistem yeteri kadar güçlü mü değil ama orta ayarlarda da kasıyor istersen en düşüğe al yine...
Server kayıtlı telefona zarar verir mi acaba çünkü server kayıtlı alırsam 35 33 civarı fiyata alabiliyorsun telefonu çok iyi fiyat ama emin olamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Çok büyük HP hayranıyım oyunu almayı bayadır düşünüyodum şuan güzel bi indirimde bize o hogwarts atmosferini yaşatabiliyormu oyun ve en önemlisi dumbledore, snape, mcgonagall, altın üçlü, malfoy, hagrid gibi karakterler oyunda varmı?
Biz tr de yaşıyan bir a kişisiyiz amerika da yaşayan b kişisi var bide tr de 31 aralık 00.00 olup amerikada 31 aralık 15.00 mı oluyo biz yeni yıla girince onlar daha girmemiş mi oluyo