Neler Yeni

Hogwarts Legacy kasma sorunu

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Erhan Akçay
Sizdeki sorun sıkntı psuda deilse ramin 16 gb olmasından olabilir. Başlıktaki oyun 18/25 gb ram tüketen bir oyun onda olması baya normal.
Gerçi diğer oyunlarda rdr 2 kullanır 10 gb civarı ayara göre değişir durum ama gta 5 için 16 gb yeterli. Güç kaynağı marka modeli nedir? watt olarak ta değeri nedir.

Sizdeki sorun ram belki olmasa da psu veys ssd den olabilir.

ardaipek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Arda İpek
Başlığa bakarak genel yorum yaptım. Hogwarts ta problem yaşayan kitle %90ın üstünde onu baz alma. Ama rdr2 gta V stabil oyunlar. Demekki sistemde birşeyler doğru değil. Genelde fps drop sebebi stabil çalışmayan ramlerden olur. SSD sağlığın iyiyse CPU gpu sıcaklıkları iyiyse ve darboğaz yoksa o halde yazılım tarafında yoğunlaşman lazım. Son sürüm bios son sürüm chipset driver, msi afterburner üzerinden gpu'ya curve yapıp bellek saatlerini sabitlemek. Oyunlarda FPS Cap yapmak bunları deneyeceksin. Maalesef pc ye Windows kurup nvidia driver kurup dropsuz oyun oynamak olmuyor. G sync varsa açıp V sync ile beraber kullanman bile çok fark ettirir.
Ayrıca Ramler de yetmiyor ramden bile drop yersin oyun bende 21 GB ram kullanıyor. Minimum 32gb olmalı artık
hocam dediklerinizin hepsini denedim nafile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizdeki sorun sıkntı psuda deilse ramin 16 gb olmasından olabilir. Başlıktaki oyun 18/25 gb ram tüketen bir oyun onda olması baya normal.
Gerçi diğer oyunlarda rdr 2 kullanır 10 gb civarı ayara göre değişir durum ama gta 5 için 16 gb yeterli. Güç kaynağı marka modeli nedir? watt olarak ta değeri nedir.

Sizdeki sorun ram belki olmasa da psu veys ssd den olabilir.
fsp hyper 80 pro 650 watt ve ram le ilgili olamaz 18 gb rami yüksek ayarda kullanır ben en düşük ayarlarda drop yiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,523
Üyeler
164,324
Son üye
RecBEYY
Top Bottom