taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hocam bu uzantının içinde nereye bu kodları yapıştıracağız bulamadım kafayı yiyeceğim Yardımcı olabilir misinizGrafiklerde herhangi düşüş yok dilersen iki şekilde de detaylı video ve screenshoot atarak içerikleri yüksek çözünürlüklü şekilde paylaşabilirim.
Hocam oyunun sorunlu olduğunu ben de biliyorum zaten, arkadaşlar inatla VRAM diyip duruyor, ben de diyorum ki güzel kardeşim, bu sorunun kaynağı VRAM değil, bak daha 10 saniye önce güzel güzel oynuyordum VRAM falan da yetiyordu bir şey yoktu. Belli ki başka bir şey var altda ben bunu nasıl çözebilirim yardımcı olun.
Arkadaş diyor ki Vram knk yapcak bişe yok, knk vram yetmiyo, knk vram vram, bu üslup sıkıntılı bir üslup.
[ Bu arada sırf tribe soktukları için 3060 12GB ile de denedim aynı sorun onda da yaşandı. 1660 Super var idi elimde onla da denedim onda da yaşandı, kod sonrası her cihazda performans düzeldi. ]
Yani soruna sebep olan şey ekran kartı belleğinin az ya da çok olması değil.
Bir de config dosyasıyla grafik düşürdün yazmış arkadaş, ingilizce bilgin ne kadar bilmiyorum ama sağlık olsun, kodlar bunlar.d
r.bForceCPUAccessToGPUSkinVerts=True
r.GTSyncType=1
r.OneFrameThreadLag=1
r.FinishCurrentFrame=0
r.TextureStreaming=1
r.Streaming.PoolSize=3072
r.Streaming.LimitPoolSizeToVRAM=1
[ConsoleVariables]
AllowAsyncRenderThreadUpdates=1
AllowAsyncRenderThreadUpdatesDuringGamethreadUpdates=1
AllowAsyncRenderThreadUpdatesEditor=1