Arama sonuçları: *

1. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

pahalı olucak en az 45 50 bin hatta daha fazla olucak pluslar 2. el piyasasıda en az 2 3 aya gelir zaten belki düz s25 alırım ama onunda çok bi farkı olmıycak gibi şu ankilerden 1735760838 22 sinde diye biliyorum aslında düz s25 modelini alabilirm ram 12 yeçıkarılmış kamera zaten aynı bide...
  2. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

piyasada yazdım telefonculara ama hiç biri kayıt yapmıyor kayıtlar kapalı diyor
  3. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

ultraya ihtiyacım yok ve neden yd alıyım 16 ay kullanıp çöpe mi atıcam gidip kaçak kayıt mı yaptırayım
  4. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

güvenmelimiyim kötü işlemci mi?
  5. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

Exynos işlemci alınır mı testlere göre çok da farkı yok snap dragondan sizce alınır mı? ikinci el alıcam 33 34 bine değer mi edit: s25 serisi fiyatı ne olur ?
  6. ardaipek

Tüm Oyunlarda Drop yeme sorunu

Tüm oyunlarda istisnasız drop yiyorum bu rdr 2 gta 5 gibi büyük oyunlarda da blasphemous, lethal company minecraft gibi oyunlarda da yaşadığım bir problem sistemin bileşenleri aşağıda, kötü bir sistem değil. Bana kalırsa bir parçada bozukluk var bunu nasıl tespit edebilirim veya bir bozukluk...
  7. ardaipek

Anakart Tavsiyesi Ve Ram

onlar ne oluyor bilmiyorum şu anda asus h610m k var
  8. ardaipek

Anakart Tavsiyesi Ve Ram

6000 tl bütçem var bütçeyi aşamam hem anakart hem ram alıcam eğer anakart 4 slotluysa 2 tane 8gb eğer 2 slotluysa 2 tane 16 gb alıcam bu bütçede ikisini de alabilirmiyiz ne tavsiye edersiniz
  9. ardaipek

Hogwarts Legacy kasma sorunu

hocam dediklerinizin hepsini denedim nafile 1735469214 fsp hyper 80 pro 650 watt ve ram le ilgili olamaz 18 gb rami yüksek ayarda kullanır ben en düşük ayarlarda drop yiyorum
  10. ardaipek

Pc fanı ara gaz veriyo

yok 1735468996 video yok da fan hzı inip çıkıyo durduk yere
  11. ardaipek

Pc fanı ara gaz veriyo

Fanlar ara gaz veriyo durduk yere bir sıkıntı olur mu
  12. ardaipek

14 gb 1735402602 sadece hogwarts da oluyo demedim
  13. ardaipek

ikisini de yaptım
  14. ardaipek

oralarda herhangi bir anormallik yok o testleri yapalı çok oldu
  15. ardaipek

drop yiyorum
  16. ardaipek

3060 ti i5 12400f 16 gb ram hogwarts legacy orta ayarlarda kasyıyor dhoghloz şaka gibi sisnirlerim bozuludu gta 5 yine aynı şekil rdr 2 aynı şekil zaten başta ultra ayarlarda oynuyordum dedim acaba sistem yeteri kadar güçlü mü değil ama orta ayarlarda da kasıyor istersen en düşüğe al yine...
  17. ardaipek

S24 Ultra Server Kayıtlı Alınır Mı

Server kayıtlı telefona zarar verir mi acaba çünkü server kayıtlı alırsam 35 33 civarı fiyata alabiliyorsun telefonu çok iyi fiyat ama emin olamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  18. ardaipek

Hogwarts Legacy Alınır mı

Çok büyük HP hayranıyım oyunu almayı bayadır düşünüyodum şuan güzel bi indirimde bize o hogwarts atmosferini yaşatabiliyormu oyun ve en önemlisi dumbledore, snape, mcgonagall, altın üçlü, malfoy, hagrid gibi karakterler oyunda varmı?
  19. ardaipek

Yılbaşında Saat dilimleri

olum ciddimisiniz dalga mı geçiyonuz
  20. ardaipek

Yılbaşında Saat dilimleri

Biz tr de yaşıyan bir a kişisiyiz amerika da yaşayan b kişisi var bide tr de 31 aralık 00.00 olup amerikada 31 aralık 15.00 mı oluyo biz yeni yıla girince onlar daha girmemiş mi oluyo
Top Bottom