Arama sonuçları: *

1. ardaipek

Gta 5 Anlık donma sorunu

sadece orada mı yapıyo eğer şehir içinde yapmıyo kırsal da yapıyor ise çim kalitesini kıs bende de aynısı oluyodu
  2. ardaipek

Evde vücut yapılır mı?

eyvallah kral 2 3 hafta sonra bi durum güncellemesi yaparım
  3. ardaipek

Evde vücut yapılır mı?

beni terletir :)
  4. ardaipek

Evde vücut yapılır mı?

ne tavsiye edersin
  5. ardaipek

Evde vücut yapılır mı?

attığım program iyi mi
  6. ardaipek

Evde vücut yapılır mı?

valla bende şöyle bişey var ege fitness dan aldım 3 set 20 skuat 20 burpe 40 bisiklet 40 high knee 3 set 30 sn plank 20 ağırlık yana açma 20 alkışlı bisiklet 3 set 10 şınav 10 önden ağırlık kaldırma 30 Süpermen 3 set 20 ağırlık kaldırma 20 kızak
  7. ardaipek

Evde vücut yapılır mı?

sen balarkende iyiymişsin kral
  8. ardaipek

2000 TL bandında klavye önerir misiniz?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gametech-venom-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1139803366.html bende bu var 10 numara çok iyi klavye
  9. ardaipek

Evde vücut yapılır mı?

Selam 16 yaşındayım 182 boyum var 82 kiloyum evde 17 kg dumble setim ve yürüyüş bandım var salona gitmek istemiyorum şu anda göbek, memeler ve hedefim aşağıdaki gibi bu hale getirmek mümkün mü ve ne kadar vaktimi alır
  10. ardaipek

Sanal Ram kaç olmalı

16 gb ram var sanal ram kaç gb yapsam iyi olur önerilen 2920 diyor bundan fazla girersem ne olur.
  11. ardaipek

S25 Serisi Fiyatları

sızıntılara göre dolar bazında s24 serisi ile aynı fiyatta s24 şuan 33 34 bin tl ise 25 max 40k olur oda en max bence
  12. ardaipek

Server Kayıt Yapmak Mantıklı mı

ikiside
  13. ardaipek

Server Kayıt Yapmak Mantıklı mı

Server kayıt sakıncalı mı riskleri nelerdir ve en önemlisi en güvenilir nereden yapılır 24 ultra için yaptırıcam
  14. ardaipek

Server kayıt xiaomi olur mu

Bildiğim kadarıyla xiaomi telefonlarda server olmuyor bu sadece samsunglara özgü ama bi adam satıyor ve direnç kayıt mı diye sorduğumda server dedi bilginiz varmı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xaomi-14-pro-1-tb-1216414128/detay/
  15. ardaipek

S25 Serisi Fiyatları

S25 serisi fiyatlandırması son sızıntılara göre S24 ile aynı olacak fakat tüm seri Snapdragon 8 elite ile gelirse bir fiyat artışına gidilebilir vergiler dahil S24 baz modeli 57000 TL ye geliyor ama Samsung 33 34 bin TL ye satıyor o zaman s25 baz modeli en fazla 40 bin TL olur diye düşünüyorum...
  16. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

pahalı olucak en az 45 50 bin hatta daha fazla olucak pluslar 2. el piyasasıda en az 2 3 aya gelir zaten belki düz s25 alırım ama onunda çok bi farkı olmıycak gibi şu ankilerden 1735760838 22 sinde diye biliyorum aslında düz s25 modelini alabilirm ram 12 yeçıkarılmış kamera zaten aynı bide...
  17. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

piyasada yazdım telefonculara ama hiç biri kayıt yapmıyor kayıtlar kapalı diyor
  18. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

ultraya ihtiyacım yok ve neden yd alıyım 16 ay kullanıp çöpe mi atıcam gidip kaçak kayıt mı yaptırayım
  19. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

güvenmelimiyim kötü işlemci mi?
  20. ardaipek

S24 Plus alınır mı ?

Exynos işlemci alınır mı testlere göre çok da farkı yok snap dragondan sizce alınır mı? ikinci el alıcam 33 34 bine değer mi edit: s25 serisi fiyatı ne olur ?
Top Bottom