Arama sonuçları: *

1. callousness

Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

🫡👌🏻 1735750732 ha birde epomaker işbirlikçi, kutusunda da öyle. sizin aldığınız aulalarda epomaker ibaremesi göremedim hiç.
  2. callousness

3 klavye mi :D güldürüyorsun dostum, civarımda aynı klavye 2400e kadwr çıkıyor sarı sitede. Ben de totalde o kadar verdim, farklı swıtch ile birlikte :)
  3. callousness

reis yalan mı söylüyoruz ? 54 dolar verdim paşa paşa ve de geçti. firmaya mail atıp ülkemizdeki durumu izah etmek zor olmamalı :)
  4. callousness

geçti hocam 600 TL vergi ödeyeceğim sadece 1735666746 ek olarak, evet. 15 dolar fatura kestirdim. normalde 50 dolardı aldığım ürün
  5. callousness

2400e bile var hocam :)
  6. callousness

Max 1400₺ Bandında Klavye Önerisi

biraz daha para koyup sarı siteden aula marka alabilirsin hocam
  7. callousness

sıkıntı yok hocam işte 😁 ben vermişim 50 dolar, Allah bereket versin
  8. callousness

keycaps alırım diye beyaz aldım hocam ^^
  9. callousness

50 euro verdim kral, 1800 verdim direkt. 1735582348 neler diyenler oldu :) biliyorum fazla tabi hocam ama epomaker'da seçenek çoktu. daha tok ve güzel olan switchler vardı mesela 1735582415
  10. callousness

inşallah 3-5k vergi çıkar da alamazsın diyen arkadaşlar, 600tl vergi çıkmış bana :) şu an antrenmandayim, ss atamıyorum. Eve gidince itina ile atacağım. 1800+600. 2.4k temiz ama biraz pahalı oldu evet, AKKO fiyatından daha pahalıya aldın hahaha diyenlere de merhaba. Klavye geldiğinde fotoğraf...
  11. callousness

İTOPYA Glorious Model O2 26000 DPl neden suan cok ucuz?

aldıysan hayırlı olsun hocam, gayet iyi bence
  12. callousness

kanka arkadaşın geçmiş, ona da 20 dolar yazdırdık faturada. Bana da 15 dolar. Ona 600 vergi çıkmış bana da 500 çıkar max 😂
  13. callousness

yok kardeş :)
  14. callousness

bir arkadaşım daha almıştı f99 aula :) 90 dolar. 90 dolara çıkan vergi bu :) bilginiz olsun arkadaşlar :) bana da max 500 lira vergi çıktığını sayarsak 1800+500tl = 2300tl. max 2.3k vermiş olurum :kekw:
  15. callousness

cezan bitince gel beraber olsun :kekw:
  16. callousness

Yulaf lapasına aroma verici / tatlandırıcı / bal kullanıyormusunuz?

proteinocean da kalorisi çok düşük tatlandırıcılar var hocam :) ben mikserde 100gr yulaf, bir muz ve sütü mixliyorum. mükemmel oluyor. birde tatlandırıcılar var bazen de onlardan atıyorum 🫡
  17. callousness

Bir şey olmadı hocam, gümrükte şu an. inşallah bi ücret girerlerse görürüm, yola çıktığı an da yazacağım buraya zaten 😂
  18. callousness

ee kral ceza almışsın 😁 seninle de ilgilenenler var sanırım. Bu arada gümrüğe gireli çok oldu abicim :)
  19. callousness

tamam abisi :) öyle olsun.
  20. callousness

pttnin güncelleme yapmasını bekliyorum :) gelecek elbet :) 1735141369 Daha bugün gümrüğe sevk edildi. Beklemedeyim:)
Top Bottom