Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Alkol: Marifet Mi, Zarar Mı?

Özenti, şiddet ve şiddeti çağrıştıran nesnel öğeleri hava atma, üstünlük gösterme ya da kabul edilebilme psikolojisi sigara ve alkole teşvik ediyor özellikle lise yıllarında başlayan bu durum bireylerin düşük IQ seviyelerinde olmaların en büyük etkenlerinden birisidir.
  2. Nquyen

Arkadaşlar ikinci el alacağım RX 6700 hakkında yazı.

O fiyata XT olani oluyor genelde onu alsaydın keşke
  3. Nquyen

Rx 6700 xt furmark testleri nasıl acil

Kaça aldin
  4. Nquyen

Yardım Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

Yok öyle bir şey hocam ben kablonet kullanıyorum sınırsız ve kotasiz o dediğin şey ucuz paketlerde oluyor standart pakette kota ve hız düşme olayı yok ve destek ekibi çok iyi hemen ilgileniyorlar ve düzenli alt yapı bakımı yapıyorlar mesajla bildirim geliyor
  5. Nquyen

Yardım Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

Bütçenin yarısı üst kadro maaşlarına gidiyordur kesin senin konuya gelirsek bu durumu mahkemeye taşımak daha mantıklı bir binanın alt yapısı olmaması kabul edilebilir bir durum değil turktelekom da bunu yapmak zorunda ayrıca kablonete de başvuru yapın onlar turktelekomdan ayrı olarak alt yapı...
  6. Nquyen

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

Ürün elinize geçtiğinde son kullanma tarihi olan kısmı siyah boya ile kapatılmış ise asetonla temizleyin piyasada son kullanma tarihi geçmiş üzeri siyah boyayla kapatılmış bu cipslerden satılıyor stok bitirecekler
  7. Nquyen

7800x3D ve 4070 Ti Super sistem tavsiyesi alabilir miyim?

70 bin dizersin daha dün 67 bine almıştı birisi
  8. Nquyen

Marangozcuya yaptırdığım bilgisayar masası nasıl?

Normalde ucuza yapmalari gerekiyor ama şuan marangozlar bu masanın satış fiyatından daha fazla ya da ona yakın bir fiyat istiyor bu yüzden önce bu masanın fiyatını öğrenin daha sonra marongozdan fiyat alın %50 daha ucuza yapmıyorsa hiç bulaşmayın marongoz işine
  9. Nquyen

ANKARA'DA TARİHİ BULUŞMA! Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı!

HDP oluşumu pkknın siyasi ayağı kendileri de söylüyor pkknın siyasi ayağı ile konuşup ittifak kurup PKK nın başını yuhalamak da garip siyasi ayağı ile muhatap oluyorsa başkası da başı ile muhatap olur sırtlarını apoya dayayan parti ile konuşmak normal aponun kendisi ile konuşmak neden anormal...
  10. Nquyen

Yaşca büyük akrabama telefon

Özellik olarak bir birine yakın telefonlar ama note 13 2024 çıkışlı ve android 15 destekli yani çok güncel telefon diğeri ise güncelleme desteği bitmek üzere olan bir telefon hatta Android tarafında güncellemesi bitti şuan Android 12 kullanıyor telefon alırken güncellikte önemli bir faktör
  11. Nquyen

ANKARA'DA TARİHİ BULUŞMA! Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı!

Yani CHP sürekli gittiğin de kimsenin sesi çıkmıyordu mhp de gidebilir bir sorun görmüyorum asıl sorun bu tepkiyi CHP gidince verdiler mi 👌 sanmıyorum 🗿
  12. Nquyen

Bu televizyonu aldık hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu?

Profilo ev eşyalarında iyidir ama TV de ne durumda bilmiyorum kronik sorunlu olacağını tahmin ediyorum
  13. Nquyen

Asus Dual RTX 4070 vs İnno3d 2x ?

Oha fiyatlara bak la 2 ay önce 4070ti Asus tuf 3x fanli olanini 31 bine aldırmıştim arkadaşa
  14. Nquyen

Yaşca büyük akrabama telefon

Tabii ki hayır yanına bile yaklaşamaz not 13 kullandım kamerası ve telefon akıcılığı çok iyi 1735842624
  15. Nquyen

Asus Tuf M3 vs aj159pro (FARE)

Razer serisi basilic V3 pro
  16. Nquyen

R5 7500F - 4070 Super vs R7 7800X3D - 4070 Ti Super

2.ci olan ömürlük 1.ci olan ise uzun yıllar götürür
  17. Nquyen

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d 21.729TL

Bu fark kapatılıyor artık hocam testler ve rakamlar bunu gösteriyor yani 1000 cache olsa bile günün sonunda bize kaç FPS veriyor önemli olan budur şuan FPS olarak kafa kafaya AMD bios güncellemeleri ile çok fazla performans artışı sağladı bu işlemcilere aynı şekilde x3d işlemciler için de özel...
  18. Nquyen

Ünlü bir Türk YouTube kanalı sistemlerini 9700x ile toplayacakmis artık 7800x3d hem gereksiz pahalı hemde eski bir işlemci 9700x işlemcisini güncel bios ve oc ile 7800x3d ile kafa kafaya gidiyor hem f/p oluyor hem de sıcaklık olarak çok daha iyi yani oc yapmaya çok müsait bir işlemci güncel amd...
  19. Nquyen

MSI KATANA 17 Alınır Mı?

Şirket değilsen orjinal lisans almak zorunda degilsiniz
  20. Nquyen

Güzel bir oc ile neredeyse kafa kafaya gidiyormuş soğutma derdi de yok 1735806044 Yeni bios güncellemeleri ve oc ile o fark kalktı artık
Top Bottom