Neler Yeni

ANKARA'DA TARİHİ BULUŞMA! Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı!

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,923
İsim
Mert Can Ergün
Megri şarkısını söyleyen de chpkk di

Jrw4tt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Furkan
Ben de diyorum etiketleme durumu nedir? Sana bu konuda ne desem boş çünkü kendini muhtemelen süper bir milliyetçi sanıyorsun ama reel gerçeklere biraz bakmak lazım. Yanlış anlama ben de eskiden senin gibi düşünüyordum ama en azından oy pazarlığı için sol grupların belli kesimlerle anlaşmaya çalışmasını ve devletin menfaati gereği odağınında olana dikkat veremediği için belli siyasal menfaate dayalı ilişkilere gitmesini gerektiğini ayırt edebiliyorum. Devlet Bey sadece her şeyi bildiğini sanan terörün kafasına sıkma edebiyatı yapan halkın önüne atıldı. Netice milletimiz için inşAllah hayırlı olur sadece bunları söyleyebilirim. Daha konuşacak çok şey var ama gerek yok konuşmaya.
Dayı ne anlatıyon kaç şehit verdiğimizi hatırlıyor musun aynı olay yaşandı tekrar yaşanıyo bindirdiler otobüsün üstüne gezdirdiler ele başlarını ne güzel lahmacun yedirdiler ohhhh tekrar aynısını yaşatamazlar bu millete askeri kışlaya git sor bakiyim bu olayla ilgili hepsi şehit olmak daha iyidir der ha o adam elebaşı dedikleri it silah bırakın dese bırakıcaklar mı sence kaç yıllar geçmiş bu adamın sözünü dinlerler mi kısacası çözüm sürecinin tekrar bu millet kaldıramaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eee sinan soğan diyordu hdp-pkk ile birlikte olan partiyle mi oliyim gitti akpnin mhpnin yanına noldu?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Yani CHP sürekli gittiğin de kimsenin sesi çıkmıyordu mhp de gidebilir bir sorun görmüyorum asıl sorun bu tepkiyi CHP gidince verdiler mi 👌 sanmıyorum 🗿

Jrw4tt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Furkan
Yani CHP sürekli gittiğin de kimsenin sesi çıkmıyordu mhp de gidebilir bir sorun görmüyorum asıl sorun bu tepkiyi CHP gidince verdiler mi 👌 sanmıyorum 🗿
Bir partiyle bir partinin görüşmesi doğal normal olan bir şey ama görüşme amacı çok çok farklı bir şey chp neden hdp ile görüşmüş mhp neden hdp ile görüşmüş?

KAANT10X

80+ Bronze
Dayı ne anlatıyon kaç şehit verdiğimizi hatırlıyor musun aynı olay yaşandı tekrar yaşanıyo bindirdiler otobüsün üstüne gezdirdiler ele başlarını ne güzel lahmacun yedirdiler ohhhh tekrar aynısını yaşatamazlar bu millete askeri kışlaya git sor bakiyim bu olayla ilgili hepsi şehit olmak daha iyidir der ha o adam elebaşı dedikleri it silah bırakın dese bırakıcaklar mı sence kaç yıllar geçmiş bu adamın sözünü dinlerler mi kısacası çözüm sürecinin tekrar bu millet kaldıramaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eee sinan soğan diyordu hdp-pkk ile birlikte olan partiyle mi oliyim gitti akpnin mhpnin yanına noldu?
Suriye'deki ve dünyadaki Türkmenlerin babamız diye andığı. Smonun komutanlarının esed kovulmadan evvel elini öpüp biat ettiği bahçeliye yapılan itibarsizlastirma çalışmasına tepki gösteriyorum ismi arapça olup Arap düşmanlığı yapan Parti'nin -18 fanlarının saldırılarına gülüyorum bu adam bilmiyorda bunlar mı biliyor bir de vatanseverlik öğretiyorlar. Umarım olaylar devletin ve milletin hayrına olur.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Fatih Öztütk
Suriye'deki ve dünyadaki Türkmenlerin babamız diye andığı. Smonun komutanlarının esed kovulmadan evvel elini öpüp biat ettiği bahçeliye yapılan itibarsizlastirma çalışmasına tepki gösteriyorum ismi arapça olup Arap düşmanlığı yapan Parti'nin -18 fanlarının saldırılarına gülüyorum bu adam bilmiyorda bunlar mı biliyor bir de vatanseverlik öğretiyorlar. Umarım olaylar devletin ve milletin hayrına olur.
Kim takar Yalova kaymakamını

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
Bir partiyle bir partinin görüşmesi doğal normal olan bir şey ama görüşme amacı çok çok farklı bir şey chp neden hdp ile görüşmüş mhp neden hdp ile görüşmüş?
HDP oluşumu pkknın siyasi ayağı kendileri de söylüyor pkknın siyasi ayağı ile konuşup ittifak kurup PKK nın başını yuhalamak da garip siyasi ayağı ile muhatap oluyorsa başkası da başı ile muhatap olur sırtlarını apoya dayayan parti ile konuşmak normal aponun kendisi ile konuşmak neden anormal olsun 👍 siyasette görüşler tarafsız dile getirilmeli chp hdp ile muhatapsa tepki vereceksin aynı şekilde başka bir parti akp MHP vb. Partilerde muhatap olunca aynı tepkiyi onlara da göstereceksiniz şuan ki tabloda takım gibi tuttukları partileri pkknın siyasi ayağı sırtlarını apoya dayayan zamanın da Atatürke hakaret eden parti ile muhatap olunca ses cikarmayip 3 maymunu oynayanlar başka bir parti sırtlarını dayadığı apoyla muhatap olunca yuhaliyorlar bu siyasi görüş değil tamamen taraf tutmak eşitlik de değil bu şekilde siyasi görüş olmaz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben de diyorum etiketleme durumu nedir? Sana bu konuda ne desem boş çünkü kendini muhtemelen süper bir milliyetçi sanıyorsun ama reel gerçeklere biraz bakmak lazım. Yanlış anlama ben de eskiden senin gibi düşünüyordum ama en azından oy pazarlığı için sol grupların belli kesimlerle anlaşmaya çalışmasını ve devletin menfaati gereği odağınında olana dikkat veremediği için belli siyasal menfaate dayalı ilişkilere gitmesini gerektiğini ayırt edebiliyorum. Devlet Bey sadece her şeyi bildiğini sanan terörün kafasına sıkma edebiyatı yapan halkın önüne atıldı. Netice milletimiz için inşAllah hayırlı olur sadece bunları söyleyebilirim. Daha konuşacak çok şey var ama gerek yok konuşmaya.
Bu akp seçmenin ne kadar saf olduğunun göstergesidir.Kendi öz fikirleri olmadan erdoğan ne derse 'okey' çeken tiplerden bir tane daha.
CHP aynısını diyince ağzından köpükler çıkanlar akp diyince iş gerçeğe döküldü ne hikmetse. Allahınız ak parti mi bu kadar korkuyorsunuz yada peygamberiniz felan mı ? Çekinme Bizden habersiz ayet mi indi Söylede öğrenelim.

Buna ben çakma milliyetçilik derim.

Bide sanki önceden hiç Açılış dönemi olmamış gibi rolleniyorsunuz ya Gülesim geliyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,612
Üyeler
164,536
Son üye