Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Royal Kludge RK61 Plus Wireless Tiz Ses Sorunu

Ben de RGB açıldığında tuş basmama sorunu oluştuğuna şahit olmuştum eski klavyelerimde
  2. kyloitch

Öneri Görseldeki AMD Ryzen serisi işlemcilerden hangisi ömür, f/p olarak daha iyi ?

Olm tavrımdan bahsediyon nickine bak ossuran tavuk ben renderda alıcam diyorsan intel işlemcilere yönel amd işlemcilerde çok fark göremezsin ama illa daha iyisi olsun diyorsan 7950x3d al sen bilirsin youtubeda karsilastirma videolari var onları incele anlarsın hangisi senin işine daha çok yarar
  3. kyloitch

Yardım Asus rog gladius III wireless aimpoint fare tekeri sorunu

Fare tekeri bi garip çalışıyor ben de de bazen böyle basıyorum ama daha fazla bastırmam gerekiyor algılaması için anlamadım gitti
  4. kyloitch

Tb500 kullanımı mantıklı mı

Kafana göre bir ilaç kullanma. Yolda yürürken bayılırsın bi de burnunu kırarsın. 5 ilçe gezdin doktorlar çare olamadıysa bir 5 ilçe daha gez.
  5. kyloitch

Öneri Görseldeki AMD Ryzen serisi işlemcilerden hangisi ömür, f/p olarak daha iyi ?

Tamam işte neyini anlamıyorsun 7800x3D daha iyi 7950x3D daha kötü çünkü ekstra özellikleri oyunla alakalı değil seni bağlayan bir şey yok ortada 7800x3D al geç
  6. kyloitch

🔥İndirim Stanley Termos Bardak Sepette 999₺🔥

Basit bir su bardağı termos değil illa ben su içmeye bardak arıyorum diyorsan uyguna bu var https://www.decathlon.com.tr/p/outdoor-celik-matara-1-l-turkuaz/_/R-p-330040?mc=8612480&c=BEJ
  7. kyloitch

Sistem hakkındaki düşünceleriniz neler

Hocam ekran kartı çok kötü. 20,000₺ civarında B850, 4060 ve 7600 ekran kartlı sistemler çıkıyor. Bütçeyi 22 seviyesine getirebilirsen alabilirsin rahatça. Örneğin işlemci olarak 7500F seçilip alınabilir güzel bir sistem...
  8. kyloitch

Öneri Gaming klavye önerisi

Rica ederim dost YouTube üzerinden klavyelerin marka modellerinin ismini aratarak videolarını izle bunlar çok üst seviye premium ürünler görünüşlerine aldanma sesleri bile farklı 5075B Plus olanlardan birini alabilirsin pişman olmazsın
  9. kyloitch

3000 serisinin devre kartı kalitesiz ancak 5000 serisinin her biri iyi
  10. kyloitch

https://www.gaming.gen.tr/ozellik/marka/akko/
  11. kyloitch

Yardım Ajazz ak820 Pro Keycaps Önerisi

"all mx style keycaps fit" demiş biri
  12. kyloitch

Max 3.7k ya kadar kablosuz kulaklık önerisi

O THX'i ücret ödemeden sınırsız kullanmanın yolu var mı? Bazıları indirdim ayarı aktif ettim süre bitti ama ayar hala aynı duruyor diyordu. Ayrıca crack muhabbeti falan ne durumda bilgin var mı?
  13. kyloitch

WİNDOWS 11 DEN NASIL 10 A GEÇEBİLRİİM

Seni W11 ile alakalı olduğuna inandıran nedir :D
  14. kyloitch

Oyun oynarken PC rest atıyor

Büyük ihtimal güç kaynağıyla alakalıdır minidump dosyası bırak bilgili olan varsa baksın
  15. kyloitch

ESNAF MAĞAZADAN AİRPODS ALINIR MI?

O paraya öyle bir yerden öyle bir cihaz almam aynı performansı Samsung Buds da veriyor yarı fiyatına
  16. kyloitch

Max 3.7k ya kadar kablosuz kulaklık önerisi

Razer Barracuda X harici daha mükemmel bir tercih bulamazsın https://www.gaming.gen.tr/urun/293202/razer-barracuda-x-mercury-white-kablosuz-oyuncu-kulakligi-rz04-04430200-r3m1/?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
  17. kyloitch

Display Port ve HDMI Bağlantı Problemi

Monitör ayarlarından manueli mi seçtin acaba? Monitörün arka tuşuna basıp kontrol et. HDMI girişinde takılı kalmış olabilir ona bir bak. Bu arada hangi sistemi ve monitörü aldın dost?
Top Bottom