Neler Yeni

Royal Kludge RK61 Plus Wireless Tiz Ses Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kerem akcan
30 Aralık Tarihinde Royal Kludge RK61 Plus modelini aldım. Kısa bir süre once geldi ve kabloyla şarj ederken hiçbir problem yaşamadım ses sorunuda yoktu. lakin kablosuz (baglantıyla bluetooth) ile kullanırken tiz bir ses farkettim. önce klavyenin problemli oldugunu düşündüm daha sonra RGB yi kıstığım zaman ses azaldı. RGB yi kapattığımda ise ses tamamen yok oldu. Bunun nedeni nedir yenisini istemeli miyim yoksa hepsi aynı mı? Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

@YankıÖzkan Hocam anlayan varsa etiketler misiniz​

idkidc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bs
Bazı rgb klavyelerde de bu durum mevcut. Kablolu bağlantıda da devam eden bir durum. Örneğin hyperx membran klavyede beyaz renk kullanırsanız bu sesi duyabilirsiniz. Çok rahatsız etmiyorsa kullanılabilir. Büyüyüp başka sorunlara yol açacak bir durum yok tahminimce.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Rüveyda Akın
Bazı rgb klavyelerde de bu durum mevcut. Kablolu bağlantıda da devam eden bir durum. Örneğin hyperx membran klavyede beyaz renk kullanırsanız bu sesi duyabilirsiniz. Çok rahatsız etmiyorsa kullanılabilir. Büyüyüp başka sorunlara yol açacak bir durum yok tahminimce.
Ben de RGB açıldığında tuş basmama sorunu oluştuğuna şahit olmuştum eski klavyelerimde

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kerem akcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben kabloya gectigimda asla bu sesi isitmiyorum kulagimi dayadim yine yok ama kablosuz modda rgb yi actigim anda geliyor hafiften tiz bir ses bazi renklerde daha az sizce bu defo mu

Ben de RGB açıldığında tuş basmama sorunu oluştuğuna şahit olmuştum
hocam ne yapayim sizce

Son düzenleme:

idkidc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bs
ben kabloya gectigimda asla bu sesi isitmiyorum kulagimi dayadim yine yok ama kablosuz modda rgb yi actigim anda geliyor hafiften tiz bir ses bazi renklerde daha az sizce bu defo mu

hocam ne yapayim sizce
Bence defo değil coil whine olarak görebiliriz biraz şans işi. Ses çok fazla ise değişim talep edebilirsiniz yeni gelen üründe de aynısı mevcutsa muhtemelen tüm seride mevcuttur bu durumda da iade edebilirsiniz. Bir çok markanın klavyesinde olabilecek bir sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kerem akcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence defo değil coil whine olarak görebiliriz biraz şans işi. Ses çok fazla ise değişim talep edebilirsiniz yeni gelen üründe de aynısı mevcutsa muhtemelen tüm seride mevcuttur bu durumda da iade edebilirsiniz. Bir çok markanın klavyesinde olabilecek bir sorun.
hocam beni rahatsız etmiyor pc fanı acıkken duyulmuyor zaten xd ilk mekanik klavyem oldu yüzde 50 ye yakın zam yedi

Top Bottom