Arama sonuçları: *

1. Mehmet

Havit Yeni Kulaklık Çıkartmış (5 bağlantı modlu)

Duyabiliyorum hocam söylendiği kadar kötü değil ancak benim eski kulaklığım Rampage Styles kablolu olduğundan eski olanın 7.1 performansı biraz daha iyi geldi fuxi h3'ü kablolu hiç denemedim
  2. Mehmet

Hocam rekabetçi oyunlar çok oynamıyorum. Oynasam da profesyonel olarak değil. Kesinlikle güzel gözüküyor hocam inceleme bekliyorum
  3. Mehmet

Fuxi h3 aldım cidden memnunum. Acaba arasında geçmeye değecek performans farkı var mı?
  4. Mehmet

❌İndirim Bitti! 🔥 Nays ile HAVİT FUXİ H3 Kulaklık -760TL- 🔥

Olsun hocam yine de mantıklı bence. Yarını bekleyin diyeceğim ancak kuponlar bukadar güzel olur mu bilemiyorum.
  5. Mehmet

Nays ile böyle daha uyguna geliyor hocam :D
  6. Mehmet

Rica ederim. 1732889406 Ps bağlanıyor ancak xbox bağlanmıyor diye biliyorum.
  7. Mehmet

Yani ortalama 665TL geliyor doğru mudur? 1732887339 Nays ile sipariş verdiğinde belirli bir gün içerisinde karta para geri geliyor 1732887362 Bence değmez hocam
  8. Mehmet

KYK YURT İZİN HAKKINDA YARDIM

Bende de hemen güncellenmiyor. Ancak aklında soru işareti kalmaması açısından yurt yönetimini arayıp bilgi alman en doğrusu olur.
  9. Mehmet

Hocam ben rampage styles kullanıoyrum pedleri soyulduğu için ve mikrofonu bozulduğu için geçiş yapıyorum ve almışken kablosuz olmasını istiyorum bu yüzden bu modeli tercih ettim. Sizin kullanmış olduğunuz model ses kalitesi anlamında daha iyidir diye düşünüyorum. Ancak kablosuz olarak...
  10. Mehmet

bilgi için teşekkürler hocam :)
  11. Mehmet

Cidden çok büyük bir engel :D Umarım çözebilrsiniz
  12. Mehmet

Havit sitesi üzerinden 699TL olan indirimli fiyatı kaçıranlar için 1. Dostlar ilk olarak n11 üzerinden saatlik kuponu alıyoruz (kupon tükenir ise gün içerisinde saat 09, 14, 20 ve 23'de düzenli olarak kuponlar yenileniyor) https://www.n11.com/kampanyalar/super-tik-hizinda-kuponlar 2. Daha sonra...
  13. Mehmet

Britra arıtmalı su sebili alınır mı

https://ty.gl/hpwb1xrbzi91b Sizce alınır mi kullanan var mı
  14. Mehmet

Acer laptop termal macun ve toz temizliği

Normalde kendim yapıyorum ancak izlediğim kadarıyla bir çok kablo söküyorsun. Bu yüzden riske atmak istemiyorum.
  15. Mehmet

Acer laptop termal macun ve toz temizliği

Dostlar şuan Acer nitro 5 laptop kullanıyorum. 2 seneye yakındır bakımı yapılmadı Laptopu servise gönderip termal macun ve toz temizliği yapılmasını isteyeceğim. Daha önce Acer servisi ile böyle bir talep için gönderen oldu mu? Termal macunu kendim göndersem onu kullanırlar mı? Bunu almayı...
  16. Mehmet

Galaxy watch 4 40mm'den Huawei Watch Fit 3 geçilir mi?

Tamamdır çok teşekkürler hocam
  17. Mehmet

Teşekkürler hocam Özellikle şarj konusunda bıkmış durumdayım cidden bende
  18. Mehmet

Tamamdır teşekkürler 1728736069 Hocam bir şey soracağım. Watch 4 den watch fit geçtiğinizde şu özellik eksik veya olsa daha iyiydi dediğiniz bir şey oldu mu?
  19. Mehmet

Öncesinde samsung galaxu watch mı kullanıyordunuz peki?
Top Bottom