Neler Yeni

Havit Yeni Kulaklık Çıkartmış (5 bağlantı modlu)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,806
İsim
Mehmet Aslan
Kulaklığın telefonda uygulaması varsa ve rgb ler kapatılabiliyorsa dışarıda da kullanılabilir aslında tasarımı vs. Çok hoş
telefonda uygulama var mı bilmiyorum ama type c adaptörü , aux ile kullanabilirsin hocam.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
1200 altına düşerse mutlaka değerlendirilir kağıt üstünde iyi tasarımı da güzel gözüküyor

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
ayak seslerini vs. net bir sekilde duyabiliyor musunuz?
Duyabiliyorum hocam söylendiği kadar kötü değil ancak benim eski kulaklığım Rampage Styles kablolu olduğundan eski olanın 7.1 performansı biraz daha iyi geldi
fuxi h3'ü kablolu hiç denemedim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,806
İsim
Mehmet Aslan
1200 altına düşerse mutlaka değerlendirilir kağıt üstünde iyi tasarımı da güzel gözüküyor
hocam o fiyata çok zor ya , kendi sitelerinde bile 1800 den çıkmış zaten , aksine artar gibi :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
hocam o fiyata çok zor ya , kendi sitelerinde bile 1800 den çıkmış zaten , aksine artar gibi :D
Havit çok tercih edilen bir marka değil H3 1700 TL leri görüp 700 e indi (bu arada h3 baya iyi kulaklık) bunda da benzer durum olabilir 1700 e en azından şuan talep olacağını düşünmüyorum geçtiğimiz ay aynı fiyat bandına barracuda x ve cloud 2 core wireless satıldı çünkü

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,806
İsim
Mehmet Aslan

incelemesi var burada. tek bulabildğm bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

mikrofonunu hiç beğenmedim. fiyatına göre sunduğu şeyler tam bir artı fakat mikrofonu eksi yazar bence
Mikrofonu sarmadı ya , bende h2002p var incelemelerinde falan mikrofonu baya iyiydi , baya yayıncılık falan yaparsın öyle mikrofondu. Sesim karşıya net gitsin diyen varsa bir tane pop filtreyle kullanılabilir gibi , 7.1 konusunda beğendi mi beğenmedi mi tam anlayamadım , çünkü piyasadaki çoğu kulaklıkta sanal 7.1 var zaten , çeviriden tam anlaşılmıyor.

hamzaersoy

80+ Bronze
Mikrofonu sarmadı ya , bende h2002p var incelemelerinde falan mikrofonu baya iyiydi , baya yayıncılık falan yaparsın öyle mikrofondu. Sesim karşıya net gitsin diyen varsa bir tane pop filtreyle kullanılabilir gibi , 7.1 konusunda beğendi mi beğenmedi mi tam anlayamadım , çünkü piyasadaki çoğu kulaklıkta sanal 7.1 var zaten , çeviriden tam anlaşılmıyor.
hocam evet h2002pnin mikrofonu bundan yüz bin kat iyi ya. onu geçtim h3'ün bile mikrofonu daha iyi. bu fiyata bunu vereceğine 100 lira pahalıya satıp güzel bi mikrofon koysalarmış keşke bunu kim alacak şimdi cız cız ediyo

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,806
İsim
Mehmet Aslan

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferhat Bilgi
Kulaklığın telefonda uygulaması varsa ve rgb ler kapatılabiliyorsa dışarıda da kullanılabilir aslında tasarımı vs. Çok hoş
rgb kapanmıyor kulaklık üstünde öyle bir şey göremedim

mikrofonunu hiç beğenmedim. fiyatına göre sunduğu şeyler tam bir artı fakat mikrofonu eksi yazar bence
bence de mikrofon zayıf ben aldım tek beğenmediğim mikrofonu diyebilirim

link atar mısın hocam.

şöyle de bir şey var ki 1600 1700 tl lik bir kulaklıktan bahsediyoruz kablosuz olarak bence almamak için bir sebep değil mikrofonu

Son düzenleme:

hamzaersoy

80+ Bronze
rgb kapanmıyor kulaklık üstünde öyle bir şey göremedim

bence de mikrofon zayıf ben aldım tek beğenmediğim mikrofonu diyebilirim

şöyle de bir şey var ki 1600 1700 tl lik bir kulaklıktan bahsediyoruz kablosuz olarak bence almamak için bir sebep değil mikrofonu
hocam amazonda attack shark l90 var aynısının daha iyisi 1390a geliyor bakın derim. mikrofonu da daha iyi ve havitle aynı driverı kullanıyor

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferhat Bilgi
hocam amazonda attack shark l90 var aynısının daha iyisi 1390a geliyor bakın derim. mikrofonu da daha iyi ve havitle aynı driverı kullanıyor
ben aldım artık bu saatten sonra diğer arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşünüyorum

Top Bottom