Neler Yeni

Havit Yeni Kulaklık Çıkartmış (5 bağlantı modlu)

hamzaersoy

80+ Bronze
ben aldım artık bu saatten sonra diğer arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşünüyorum
teslim almadıysanız bence iade talebi oluşturmanız daha mantıklı olabilir incelemesine baktığımda daha fp bi ürün olduğunu gördüm çünkü. temsilciyle de konuştuğumda gümrükten geçeceğini söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben aldım artık bu saatten sonra diğer arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşünüyorum
pardon teslim almışsınız. memnunsanız ne âla ama düşünmenizi istedim

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Ferhat Bilgi
teslim almadıysanız bence iade talebi oluşturmanız daha mantıklı olabilir incelemesine baktığımda daha fp bi ürün olduğunu gördüm çünkü. temsilciyle de konuştuğumda gümrükten geçeceğini söyledi

pardon teslim almışsınız. memnunsanız ne âla ama düşünmenizi istedim
ben memnun kaldım teşekkür ederim

sadece mikrofon ve birkaç yüz tl için değiştirmeye gerek yok gerekirse ayriyeten mikrofon alınır

Havit Fuxi serisinin yeni üyesi H7 yi satışa açmış. Ürün yeni olduğu için henüz incelemesini bulamadım ama kaliteli bir şeye benziyor.
5 Bağlantı seçeneği var ( 2.4 ghz usb-a ve type c , wireless , kablolu type c , aux) , kumaş ped , 7.1 , 40 mm sürücü. Mikrofon çıkarılmıyor sanıırm , çıkarılsa iyi olurmuş.
Şuan H2002P kullanıyorum , severekte kullanıyorum ama en nihayetinde kablolu ürün , kablosuza geçmek istiyorum. Bu fiyata taksitle alınır mı sizce ? Ürünü nasıl buldunuz ? Fikirlerinizi bekliyorum.

en ucuz hepsiburada da buldum : https://www.hepsiburada.com/havit-g...osuz-gaming-oyuncu-kulakligi-pm-HBC00007E7938

Alıntıyı görüntüle
daha derli toplu paylaştım bakabilirsin

Top Bottom