Arama sonuçları: *

• Users: Clayz
  • Order by date
  1. Clayz

Burun Kemerinde Sürekli Sivilce

Dostlar selam hafıf burun kemerım var ve tam cıkıntısında sureklı sıvılce olusuyo ama sureklı aynı kısım baska kısımlarda daha az oluyor ve o kısımda cıktıgı zaman sankı kendımı fotodakı adam gıbı hıssedıyorum oysa kemer cok ufak ama sıvılce olunca asırı derece rahatsız edıyor bunu yasıyan varmı...
  2. Clayz

Kepek sorunu,kepek geçmiyor

takıpteyım konuyu onun harıcınde saclarını cokmu yıkıyorsun
  3. Clayz

Bu Ethernet Kablosu alınır mı?

cok kolay asınmazmı?
  4. Clayz

tamamdır tekrardan tesekkurler
  5. Clayz

yok almadım henuz bu daha ucuzmus aynı gıbı zaten bunu alıyorum o zaman
  6. Clayz

ahahaha tamamdır tesekkur ederım yardımınız ıcın ıyı forumlar
  7. Clayz

yok ben dırek catıdan ındırıyım hatta ahaha herneyse cat 6 vb bunların farkı ne hocam kablo uzmez dımı cekım gucu olarak
  8. Clayz

mutfaga denk gelıyo cok garıp ya ordanda mutfagın fayansı delmek ıstemıyorum komple catlar felan dıye
  9. Clayz

15.000 DDR5 Sıfır sistem önerisi

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fanli-fiyati,632109601.html...
  10. Clayz

hocam acıklaması cok garıp bır duvar var evde ordan donmek zorlastırıyo bıde duvara caka caka pc ye gelcegım ıcın oyle dedım 40 abartmıs olabılırım garantı olsun dıyede 30 dur galıba
  11. Clayz

gecekondu
  12. Clayz

duvarlardan cakmam lazım hocam ve modem korıdorda korıdor cok uzun odama 30 35 metre garantı olsun dıye 40 almayı dusundum
  13. Clayz

DualSense 5 orijinalliği nasıl anlaşılır?

yazdıgın seyle zaten orjınal olup olmadıgı kesınlesıyo dahasına gerek yok
  14. Clayz

Dostlar kablo https://www.hepsiburada.com/apronx-cat6-kablo-40-metre-siyah-dis-mekan-zirhli-p-HBCV00005W2STD?magaza=MT%20Teknoloji%20ve%20Bilgisayar%20Sistemleri hıc ethernet kullanmadım hep usb aygıt ama artık gına geldı asırı dusuk hızdan herneyse siyah olması gerekıyor o yuzdende bıraz pahalı...
  15. Clayz

Askerliğimi ne zaman yapacağım ? nasıl uzatabilirim

hocam acık unıye gıtmek ıcın normal unı okumak gerekmıyormuydu ılk benmı yanlıs hatırlıyorum 1736005164 yanı 20 mı oluyo en son yas
  16. Clayz

Game Pass oyun önerisi

bı arkadasındada gamepas varsa kesınlıkle a way out
  17. Clayz

Aromalı Sigaralar Kaç Tl

neredeyse her tobaccocuda var
  18. Clayz

Askerliğimi ne zaman yapacağım ? nasıl uzatabilirim

dostar meslek lısesı degılde acık lıse ya da anadoludan mezun olup unıye gıtmeyınce kac yıl uzatabılıyoruz yanı en son kac yasında gıdebılırız askere bu bashettıgım durumda?
  19. Clayz

Yeni Web Sitem Nasıl Olmuş?

durust olmak gerekırse pek olmamıs sahsen
Top Bottom