Neler Yeni

DualSense 5 orijinalliği nasıl anlaşılır?

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl G
Merhaba güvenilir bir satıcıdan sıfır aldım şu an kargoda fakat nasıl anlayabilirim? PC için Sony playstation® accessories uygulamasını indirdim oraya bağlasam ve güncelle seçeneği çıksa güncellesem orijinal olduğu kesin belli olur fakat başka yollar da var mı kontrol etmem gereken?

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Adolf Hitler
Merhaba güvenilir bir satıcıdan sıfır aldım şu an kargoda fakat nasıl anlayabilirim? PC için Sony playstation® accessories uygulamasını indirdim oraya bağlasam ve güncelle seçeneği çıksa güncellesem orijinal olduğu kesin belli olur fakat başka yollar da var mı kontrol etmem gereken?
DeadZone testi yapın eğer orijinal koldan fazla DeadZone varsa çakma olabilir eğer önceden orijinal bir Dualsense kullandıysan hemen anlarsın zaten.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DeadZone testi yapın eğer orijinal koldan fazla DeadZone varsa çakma olabilir eğer önceden orijinal bir Dualsense kullandıysan hemen anlarsın zaten.
cümlen çok devrik hocam. eğer orjinal koldan fazla derken ? yani elimde zaten şuan orjinal bir kol yok o yüzden bir kıyas söz konusu olamaz.
ama cümleni zorla da olsa anladığım kadarıyla orjinal koldan fazla deadzone çıkmaz demek istedin sanırım hiç bilmiyorum ama deadzone hiç olmaması gerekir zaten orjinalse eğer. aldığım satıcı güvenilir bir satıcı hepsiburada üzerinden aldım sorun olmayacaktır ama gene de öğrenmek istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Adolf Hitler
cümlen çok devrik hocam. eğer orjinal koldan fazla derken ? yani elimde zaten şuan orjinal bir kol yok o yüzden bir kıyas söz konusu olamaz.
ama cümleni zorla da olsa anladığım kadarıyla orjinal koldan fazla deadzone çıkmaz demek istedin sanırım hiç bilmiyorum ama deadzone hiç olmaması gerekir zaten orjinalse eğer. aldığım satıcı güvenilir bir satıcı hepsiburada üzerinden aldım sorun olmayacaktır ama gene de öğrenmek istedim
Hocam cümlem devrik değil gir İnternete orijinal kollarda deadzone var mı? Varsa ne kadar var diye bak karşılaştır bu kadar sonrada gir bak orijinal Dualsense'lerde ayrıntılı işlemeler olur bunlarıda internette bulursun zaten şimdi anlatırdım ama bosver zaten gözünle görmen daha iyi olur ondan sonrada karşılaştır daha önce orijinal dualsense kullanmadin mı hiç?

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
yunusemre
yazdıgın seyle zaten orjınal olup olmadıgı kesınlesıyo dahasına gerek yok

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl G
Hocam cümlem devrik değil gir İnternete orijinal kollarda deadzone var mı? Varsa ne kadar var diye bak karşılaştır bu kadar sonrada gir bak orijinal Dualsense'lerde ayrıntılı işlemeler olur bunlarıda internette bulursun zaten şimdi anlatırdım ama bosver zaten gözünle görmen daha iyi olur ondan sonrada karşılaştır daha önce orijinal dualsense kullanmadin mı hiç?
kullandım hocam uzun süre kullandım hatta.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl G
(İronidir :D )
1 Yorum dışında birtane yardımcı yorum yok anlarsın knk
knk dedigin gibi ztn
knk anlarsın yha
gelecekte forumda herhangi bir konu açarım:
- knk anlrsn yha .s

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Anonim Ankh
1 Yorum dışında birtane yardımcı yorum yok anlarsın knk
knk dedigin gibi ztn
knk anlarsın yha
gelecekte forumda herhangi bir konu açarım:
- knk anlrsn yha .s
? Millet sana burada yardımcı oluyor, haline bak. Bazı şeyleri internetten araştırmak zor olmasa gerek, sana önerilen internetten orijinal PS 5 gamepad DeadZone değerini öğrenmek, sonrasında kendi gamepad'ine DeadZone testi yapmak ve karşılaştırmak, diğer bi önerilen de Sony playstation® accessories programı gamepad'i algılıyorsa, güncelleme yaptırıyorsa orijinaldir, bir diğer öneri ise zaten ürünü eline aldığında, kalitesine baktığında anlaşılabilir olması. Hem bilmiyorsun, hem araştırmıyorsun, hem de söyleniyorsun.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl G
dostum uzaklaş :D

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Anonim Ankh
Zoruna giden şey ne oldu 2000 tane mesajın olduğu için ve gerçek hayatta insanlarla diyaloğa giremediğin için mi bu kadar üzgün ve her şakayı ciddiye alıyorsun yoksa böyle mesaj katmaya çalışan var ya senin gibi hiçbir şey bilmeden yardımcı olmaya çalışan insanlar var ya yoksa onun mu maske düşüklüğününn üzüntüsü bu kusura bakma dostum ama Çimenin daha ne olduğunu bilmeyen bir insana göre çok fazla konuşuyorsun yazdığın ilk satırı okudum sadece gerisini okumadım profilinde tavşan olan 2020'den beri çok büyük bir istikrarla 2000 tane mesaj olan bir insanı ciddiye alamam kusura bakma :D :D
Yaklaşık 5 yıldır üyeyim, her gün 1 tane mesaj atsam zaten 1800 mesaj yapıyor, 1 mesaj atmak dışarda gezmeyi engellemese gerek, bildiğim konularda insanlara yardımcı oluyorum ve bununla utanacak değilim, mesajlarının agrasifliğinden ergen olduğun anlaşılıyor, biraz sakin olmaya çalış, belki sözlerini kale alan birileri olur, çünkü ben kale almayacağım.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıl G
Yaklaşık 5 yıldır üyeyim, her gün 1 tane mesaj atsam zaten 1800 mesaj yapıyor, 1 mesaj atmak dışarda gezmeyi engellemese gerek, bildiğim konularda insanlara yardımcı oluyorum ve bununla utanacak değilim, mesajlarının agrasifliğinden ergen olduğun anlaşılıyor, biraz sakin olmaya çalış, belki sözlerini kale alan birileri olur, çünkü ben kale almayacağım.
dostum susacak mısın :D

Top Bottom