Arama sonuçları: *

1. Telefonunu Çıkra

İntel arc B580 nasıl bir ekran kartı

Daha yeni olduğundan yazılımı daha yeni yeni oturtuyorlar buglara denk gelebilirsin. Öte yandan performans olarak 4060 Ti dan iyi (genelde). Bazen de 7600XT ve 4060 Ti aralıklarına falan düşüyor yazılım yüzündne. Soğutma olarak FE de Sparkle da üzmez. Sparkle daha serin.
  2. Telefonunu Çıkra

Yardım Ryzen 7 9700X için hangi soğutucu daha iyi olur?

Arctic Liquid Freezer II ler bile fazlasıyla işini görür. Muhtemelen fiyatları da daha uygun. EDİT : Baba phantom gelmiş : https://www.gaming.gen.tr/urun/568921/thermalright-phantom-spirit-120-tl-c12b-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  3. Telefonunu Çıkra

Hellhound vs fighter modeli hangisi alınır?

7600 XT de zaten aman aman farkları yok. İstediğini tercih edebilirsin.
  4. Telefonunu Çıkra

Hellhound vs fighter modeli hangisi alınır?

Sadece şu 2 videoyu buldum onun dışında ortada testleri kıt 2 model. Hellhound lar 3 fanlı olduklarında farkı koyuyor. Şöyle bir olay var ; (Az biraz daha kaslı) https://www.techpowerup.com/318255/powercolor-launches-its-radeon-rx-7600-xt-series
  5. Telefonunu Çıkra

Rx 7800 xt vs Rtx 4060 ti

Açık ara 7800 XT
  6. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ 4060 ile komboliyabileceğim en iyi işlemci

12400f ile 3070 kullanıyorum ve beslemek konusunda yeterli. Valorant gibi CPU odaklı oyunlarda tatmin etmiyorsa onu anlarım. İşlemci olarak üst limitin yok anakart beslemesi ve soğutma nereye kadar tutarsa o kadar çıkabilirsin.
  7. Telefonunu Çıkra

Yeni Intel Arc B570 Performansı

4060 ve 7600 dolaylarında ama onlardan daha ucuz diye tercih edilir. B580 varken tercih etmek asıl muamma... Bakalım kaç tl olacak.
  8. Telefonunu Çıkra

4070 SUPER SEÇME ZAMANI

Fiyattan tamamen bağımsız kötüden iyiye : Gigabyte Windforce < Zotac Twin Edge < Galax 1-click < Asus Dual. Windforce 4060 da bile ötmeye ve ısınmaya eğilimli Zotac güvenilir olan ancak güven uğruna performansı diğerlerine kıyasla bi tık zayıf bir model. Fiyatı çok belirleyici. Galax 1-Click...
  9. Telefonunu Çıkra

BU EKRAN KARTININ MODELİNİ BULURMUSUNUZ

2GB DDR3 filtresine uymuyor ancak Sapphire HD4650 ye aşırı benziyor. https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-hd-4650-hypermemory.b346
  10. Telefonunu Çıkra

Galax 4070 Super Ekran Kartı Isınma

O model için normal. Stok fan hızları ile 3A oyunlarda o ısılara çıkabiliyor. 75 sürekli görmeye başlarsan kasanın tozunu al. 80 lere kadar çıkarsan artık bakım vakti gelmiştir.
  11. Telefonunu Çıkra

4 Klavye arasında kararsız kaldım

Şunlar görünce aklıma Asus ROG Azoth ve Asus ROG Strix Scope II 96 geldi. Bu kategoride olmasa da OEM ler içinde bu kategoriye rahat girebilecek modeller.
  12. Telefonunu Çıkra

Rtx 4060 alınır mı??alınırsa hangi versiyonu alınır?

Piyasada uygun birkaç model var. En ucuzlar arasında bunlar tercih edilebilir. Almışken iyisini alayım dersen şu an en iyisi : https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-colorful-rtx-4060-igame-ultra-w-duo-oc-8gb-v-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,237604051.html
  13. Telefonunu Çıkra

4060 gigabyte windforce serisi alınır mı

Piyasada Windforce dan çok daha ucuza çok daha iyi modeller varken tercih edilmeyecek bir model. Kaldı ki Windforce da en kötü modeller arasında. 130w çeken kartta bu ısılar saçma. Aşırı ucuz olmadığı sürece "gigabyte" adı var diye alınmaz.
  14. Telefonunu Çıkra

Yardım Rtx 3070 İçin Kaç Watt Psu Gerekiyor?

700W düzgün bir psu rahat yeter. Ti da buna dahil.
  15. Telefonunu Çıkra

Yardım Hangi RTX 4060 ı almalıyım acil!

Sadece bu ikisi arasından ucuzu al geç derdim ancak fiyatlar aynı ise aralarında neredeyse fark yok. VRM lerde de birisi 63A, diğeri 64A. Bu baktığım da EVO modeli değil ayrıca. Evo yenilenmiş model. V2 downgrade. Kasan da müsait ise Gigabyte Gaming OC, satış konusunda daha rahat olur. 3 fan...
  16. Telefonunu Çıkra

Max hangi ekran kartı olabilir?

1080p kullanmak istersen 4070 ve RX 7700 XT iyidir. Ucuza bulursan RTX 4070 S, baya ucuza bulursan 7800 XT bile olur İkisi de yer yer minimal darboğaz yapabilir ancak sayaç olmadığı sürece fark etmen zor.
  17. Telefonunu Çıkra

Hangisini seçmeliyim

İkisi de sıfır ise 4060. Aslında B580 öneririm de yazılımı toparlama evresinde. Piyasada uygun birkaç model var. En ucuzlar arasında bunlar tercih edilebilir. Almışken iyisini alayım dersen şu an en iyisi ...
  18. Telefonunu Çıkra

Ekran kartı tavsiyesi Monster Arc A770 alınır mı?

B580 varken A770 saçma duruyor. B580 fiyatı ucuz olduğundan Darboğaz maddesini de baypaslıyor aslında.
  19. Telefonunu Çıkra

Ryzen 5 5600x rakibi

Hayır. orta segmentte takılıyorlar.
  20. Telefonunu Çıkra

Hangi 6700xt alınır?

Şu şemadan yararlanabilirsin. Bana da ROG güzel gözüktü. Sıcaklıklardan sonra Mhz değerlerinde durum şöyle : Şahsen bu kadroda Gaming X tercih etmezdim.
Top Bottom