Neler Yeni

4060 gigabyte windforce serisi alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut güneş
Arkadaşlar gigabyte windforce oc 4060 çok mu kötü alınmaz mı aşırı derece güçlü oyun oynayan biri değilim ve oyunları ultra oynama manyağı değilim

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Arda Teksin
Arkadaşlar gigabyte windforce oc 4060 çok mu kötü alınmaz mı aşırı derece güçlü oyun oynayan biri değilim ve oyunları ultra oynama manyağı değilim
Diğer modellere göre ısınıyor sesli çalışsın dersen alınır zaten en küçük modeli o diye hatırlıyorum.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkay Kahraman
4060, 4060 dır hocam. Sen en iyi marka 4060 da alsan en kötüyü de alsan alacağın FPS değerleri %99 aynı olacak. Tek farkı bazıları sesli çalışır bazıları daha sıcak çalışır fandan dolayı vesaire vesaire. Performansları büyük ölçüde aynıdır yani. Bu yüzden bence markaya o kadar takmayın. Fiyat olarak o uygun geldiyse alın geçin.

YazılımKafa

80+ Silver
Fiyatı iyiyse her ürün alınır. Fiyata bağlı. Sağlam bir indirim varsa , diğerleriyle arasında çok fiyat farkı varsa alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer modellere göre ısınıyor sesli çalışsın dersen alınır zaten en küçük modeli o diye hatırlıyorum.
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...c-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/ Alınır öu bu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı iyiyse her ürün alınır. Fiyata bağlı. Sağlam bir indirim varsa , diğerleriyle arasında çok fiyat farkı varsa alınır
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...c-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/ Bu sistemi almayı düşünüyorum

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Arda Teksin

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
Alıınr çok takılma

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Andaç
Ben kullanıyorum, açıkçası insanların neden bu kadar sevmediğini anlayamadım windforce serisini. Bir tane karşılaştırma görmüştüm bariz daha sıcak çalışıyordu fakat yukarıda da arkadaşın dediği gibi, 4060 en nihayetinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum, açıkçası insanların neden bu kadar sevmediğini anlayamadım windforce serisini. Bir tane karşılaştırma görmüştüm bariz daha sıcak çalışıyordu fakat yukarıda da arkadaşın dediği gibi, 4060 en nihayetinde.
Hocam böyle abartı derecede ısınma var mı ben anlamıyorum millet fps delisi olmuş forumlarda yorum okumaktan ben aylardır bilgisayar alamıyprım arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Andaç
Hocam böyle abartı derecede ısınma var mı ben anlamıyorum millet fps delisi olmuş forumlarda yorum okumaktan ben aylardır bilgisayar alamıyprım arkadaş
Yok hocam, ben şimdiye kadar saatlerce oyun da oynadım. Herhangi bir şekilde ısınmadan kaynaklı bir problem görmedim veya ısınma da hissetmedim. Ben memnunum açıkçası, uygun fiyatlara bulabiliyorsanız düşünmeden alabilirsiniz önerimdir.

Ek olarak özel not geçeyim, herhangi bir diğer 4060 bulursanız muhtemelen o windforce'dan daha iyi soğutmaya sahiptir, benim de piyasada bildiğim kadarı ile en kötü soğutma windforce'da var. Ama yine de dediğim gibi diğerlerine göre uygun fiyata alıyorsanız hiç düşünmeden alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut güneş
Yok hocam, ben şimdiye kadar saatlerce oyun da oynadım. Herhangi bir şekilde ısınmadan kaynaklı bir problem görmedim veya ısınma da hissetmedim. Ben memnunum açıkçası, uygun fiyatlara bulabiliyorsanız düşünmeden alabilirsiniz önerimdir.

Ek olarak özel not geçeyim, herhangi bir diğer 4060 bulursanız muhtemelen o windforce'dan daha iyi soğutmaya sahiptir, benim de piyasada bildiğim kadarı ile en kötü soğutma windforce'da var. Ama yine de dediğim gibi diğerlerine göre uygun fiyata alıyorsanız hiç düşünmeden alın
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...c-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/ Bu sistemi düşünüyorum hocam bi kaç upgrade uapıcam yeter ekran kartından problem yaşarım diyordum

Alıınr çok takılma
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...c-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/ İyi mi bu alınır mı

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Ahmet Berat
Piyasada Windforce dan çok daha ucuza çok daha iyi modeller varken tercih edilmeyecek bir model. Kaldı ki Windforce da en kötü modeller arasında.
1736881011168.png

130w çeken kartta bu ısılar saçma. Aşırı ucuz olmadığı sürece "gigabyte" adı var diye alınmaz.

Top Bottom