Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Gaming OC 16GB nasıldır ?

KIRKY

80+
Reaksiyon skoru
131

Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Gaming OC 16 GB

5060 TI ın bu modelini alma aşamasındayım. Amazon üzerinden ve peşin fiyatına 6 taksit olması dolayısıyla almak istiyorum. Forumda bazı arkadaşlar Gigabyte markasının Windforce ve Eagle modelinden uzak durulması gerektiğini ifade etmişti zamanında fakat bu Gaming OC modeli hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Gigabyte kartların ilk seri üretimlerinde jel akması sorunu reddit gibi forumlarda dile getirilmişti öyle hatırlıyorum fakat sonradan bu durumu düzelttiler mi bilgim yok.
Kısacası bu modeli kullanan herhangi bir arkadaş mevcut mudur aramızda ve asıl sorum şu ki bu kart alınır mı ?

Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Gaming OC 16 GB

5060 TI ın bu modelini alma aşamasındayım. Amazon üzerinden ve peşin fiyatına 6 taksit olması dolayısıyla almak istiyorum. Forumda bazı arkadaşlar Gigabyte markasının Windforce ve Eagle modelinden uzak durulması gerektiğini ifade etmişti zamanında fakat bu Gaming OC modeli hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Gigabyte on ilk seri üretimlerinde jel akması sorunu reddit gibi forumlarda dile getirilmişti öyle hatırlıyorum fakat sonradan bu durumu düzelttiler mi bilgim yok.
Kısacası bu modeli kullanan herhangi bir arkadaş mevcut mudur aramızda ve asıl sorum şu ki bu kart alınır mı ?

Aynı modelin 9060 XT sini kullanıyorum sıcaklıkları gayet iyi

Aynı modelin 9060 XT sini kullanıyorum sıcaklıkları gayet iyi
Herhangi bir termal jel akıntısına denk geldiniz mi ? Çünkü gigabyte ilk partilerde bu jeli fazla kullandığını ve bu yüzden akmanın gerçekleştiğini kabul etmiş resmi yazısında. Aldığımız ürünün hangi parti üretimi olduğunu kontrol etmenin bir yolu var mı acaba :unsure:

Herhangi bir termal jel akıntısına denk geldiniz mi ? Çünkü gigabyte ilk partilerde bu jeli fazla kullandığını ve bu yüzden akmanın gerçekleştiğini kabul etmiş resmi yazısında. Aldığımız ürünün hangi parti üretimi olduğunu kontrol etmenin bir yolu var mı acaba :unsure:
Yani ben sorun yasamadım bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri