Evet ses yüksekliği ve kalitesi konusunda Maxwell 2 iyidir büyük ihtimalle denemedim ama deneme şansım da var. Ben şöyle bir baktım SS Elite çok şık duruyor...
Maxwell çok iyi bir kulaklık ama uzun süre kullanımda ağırlık sebebiyle çok sıkıntılı. Ben ilk versiyonunu 2 ay kadar kullandım ve dayanamayıp sattım. O...
1 ay önce tanıdığım bir abi Mawwell 2 aldı 23K'ya. Çok memnunmuş acayip memnun hatta ve kendisi kulaklık hastası ben böyle bir şey görmedim daha önce diyor...
AstroX ile kıyaslandığında SS Omni ve Elite modelleri daha mı iyi sizce? Yazdığınız yorumu görünce aradaki farka değecek bir durum var mı diye son kez...
Şuanda Omni Pro ile aynı fiyat aralığına satılıyorken Nova Elite almak kesinlikle daha mantıklı olacaktır. Dün Levent VatanBilgisayardan satın alırken 3...
Teşekkür ederim. Omni Pro bütçeme daha uygun gibi. Yinede Forum İstanbul Vatan'a gidip bir bakacağım eğer Elite varsa 23K fiyata onu almayı düşünüyorum...
Nova Elite ve Nova Pro Omni bahsettiğiniz iki profilede uyuyor. Hem müzik hemde oyun oynarken gayet tatmin eder. Oyunlarda Sonar'ı açtığınızda ayak sesleri...
Vikings
keşke ani bitmeyip devamları olsaydı: stumptown ve lie to me
arka sokakların yüksek prodüksiyonlu hali criminal minds. FBI zihin birimi gibi bir...