Bazı kısayolları karıştırabiliyorsunuz + tuşu gibi
https://wraithesports.com/products/drunkdeer-a75-ultra-aluminyum-klavye-magnetic-switch-he
bütçe varsa...
Aslında ne gibi sorun yaratabilir onu da bilemiyorum. Türkçe’ye alıştığımız için istiyorum aslında ama çok fark yaratmayacaksa ingilizce de olur. Knob ve...
Knob’lu, sessiz, ışık geçirgen (geçirgen olmasa bile ona uyumlu kaliteli tuş takımı) numpadsiz F tuşları olan var mı böyle aklınızda bir klavye gemini’ye...
Hem oyun amaçlı hemde knob ve ışık geçirgen yani sembol ve harfler ışıklı olsun dersek hangi model veya modellere bakmalıyız? Bilginiz varsa yazabilir...
Ben PXN VD6 kullanıyorum aynı pedalları kullanıyor. Pedallara eğim vermediğim halde yorgunluk hissetmiyorum. Genelde de terliksiz kullanıyorum.
Debriyaj...
S/N-SN veya serial number diye yazar kral çok zor bir şey değil. Kutu üzerinde bir sürü barkodun olduğu bölüm varya orda yazar birde ekran kartının arka...
G920+stand sahibiyim. Bence de V10 Pro ve kalan para ile vites ve kesinlikle stand almanı öneriyorum. Stand ile kaldırmak tekrar kurmak aşırı basit oluyor.
Üstat eğer PC'ye takılı ise şöyle de öğrenebilirsiniz;
GPU-Z Kullanımı: Ücretsiz TechPowerUp GPU-Z programını indirip çalıştırarak; kartınızın üretim...
Kutusunun yan tarafında barkod gibi bir şey olması gerekiyor veya kartın üzerinde de olabilir. Ben de 5070 var hem kartın yan tarafında hemde kutusunun yan...
Benim bildiğim %100 pamuk daha iyi, ben lcw'dan aldım dün 2 adet tanesi 500 TL'den çok güzeller normalde sular seller gibi terleyen ben dün eve kokmadan...