Arama sonuçları: *

1. FlowingMind

Cupra formentor alınır mı

Islak şanzımanlı olan versiyonu varsa eğer alınabilir. En azından şanzımandan yana daha az sıkıntı yaşarsınız. DQ381 ıslak şanzıman
  2. FlowingMind

Çözüldü✓ BÜTÇELİ PC TOPLAMA YARDIM

arkadaşa katılıyorum ben geçen hafta 5070 - 9700x işlemcili sistem kurdum 58 bine
  3. FlowingMind

Çözüldü✓ 2 adet samsung 990 pro’ya bu anakart yeterli mi?

Eskiden güzeldi :) o tadı alamayız tekrar, yaşandı bitti
  4. FlowingMind

Rockstar yapıyor hocam, seni hikayenin içinde tutuyor :) ben şimdi PC dizdim ama PS de oynamak bambaşka o koltuğa uzanıp büyük TV’de oynaması hele :D
  5. FlowingMind

Ben de bekliyorum valla çok iyi olacağı kesin :D
  6. FlowingMind

Samsung’u eşim için aldım, edit programlarını kullanacak. Kendime de oyun depolaması için ayrıca almak istedim 2tb da almak vardı ama şimdilik buna yetti bakalım hayırlısı. Gta6’yı konsolda oynayacağım zaten onda sıkıntı yok :)
  7. FlowingMind

İndirdiğim oyunları bitirip siliyorum bir süre böyle yaparım hocam, sonrasında 2 veya 4tb alırım inşallah 1tb samsung 990 pro da var zaten
  8. FlowingMind

hocam o kioxia exceria pro 1tb aldım teşekkür ederim. 3 ay sonra ödemeli 4 bin'e geldi, erteleme yapmak işime geldi o sebeple aldım normalde 3.3K idi ertelemeyle 4.2K oldu ve eylül ekstremde ödeme yapacağım. Ürün bugün geldi ama iade de edebilirim daha iyisini bulabilirsem. (iyzico ve...
  9. FlowingMind

Yeni taşındığım dairede fiber kutusu var ama fiber altyapı yok! Ne yapmalıyım?

Başvuru yapacağınız ISS'nin müşteri hizmetlerini arayarak bina içi ve daire içi tesisatı kontrol ettirmeniz gerekiyor. Ben de de aynı durum olmuştu 1 ay önce ekipler gelip kontrol etti, bir önceki daire sahibinin portunu çıkarıp benim için ekleme yapmışlardı. Bu süreçte eğer sizde VDSL modem...
  10. FlowingMind

Hepsiburada mouse önerisi

Teşekkür ederim v8 bakıyordum ben de eyvallah
  11. FlowingMind

Hepsiburada mouse önerisi

Önerdiğiniz var mı hocam mouselardan RS6 warzone vs oynuyorum
  12. FlowingMind

Eyvallah hocam biraz daha araştırmaya devam edeyim sizin attığınız 2 modeli not aldım inceleyeceğim.
  13. FlowingMind

O halde iç yapısı kaliteli 1 veya 2 tb ssd önerilerine açığım, sürücüsü iyi olan bi anda bozulup gitmeyenlerden olursa memnun olurum
  14. FlowingMind

Kasam kyber k mesh içindeki hava akışı iyi serin çalışıyor sistem oyun depolamak için alıcam dram’siz de olsa yeterli olur sanırım dediğiniz gibi teşekkür ederim
  15. FlowingMind

fiyatı biraz pahalı geldi
  16. FlowingMind

Bakayım bi hocam teşekkürler
  17. FlowingMind

Merhabalar, Anakartım asus prime b650 m-k modeldir. Samsung 990 pro 1tb ssd modelini aldım, şimdi 1 tane daha almak istiyorum aynı modelden sizce almalı mıyım? Anakart için bir sorun teşkil eder mi. Teşekkürler şimdiden dostlar.
  18. FlowingMind

Kiraya geçiyorum online elektirk su üstüme alınıyor mu

Selam dostum, e-devlet üzerinden yapılabiliyor ama dask poliçesini de ev sahibinden iste hazırda dursun. Dask poliçe no'su istiyor çünkü.
  19. FlowingMind

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam anakartı m-r değilde aynı fiyata 3 taksitli m-k buldum onu alsam sorun yaşamam dimi? @Jill Valentine
  20. FlowingMind

Çözüldü✓ Rtx5070-9700x sistem parça uyumluluğu nasıldır

Eyvallah hocam sağ olasın vakit ayırdığın için
Geri